Persoonlijke kracht test

Persoonlijke kracht en uitstraling

De Persoonlijke kracht test is een unieke test om jouw persoonlijke kracht te meten. Op basis van deze meting krijg je inzicht hoe jij jouw Persoonlijke Kracht, jouw talenten, drijfveren en missie kunt versterken en zichtbaar kunt maken.

De Persoonlijke Kracht Methodiek legt de nadruk op wat er is. Op een positieve gestructureerde, creatieve manier ontdek je jouw grootste kracht, diepste drijfveren en unieke talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en te versterken.

Heb je vragen over de Persoonlijke Kracht test? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om direct aan de slag te gaan.

“Wetend dat kleur je stemming en hoe je overkomt kan beïnvloeden, was ik erg benieuwd naar hoe kleur mij kan helpen bij het bereiken van doelen.
Een onderdeel ervan was het nagaan van welke kleur je in welke periode van je leven droeg.

Erg inzichtelijk, een eyeopener! Het maakt weer duidelijk wat de impact van kleur is en wat het voor je kan doen. Mirjam heeft mij dat op een heel prettige manier duidelijk gemaakt! “
Liesbeth Feilzer-Interne Begeleider BO

Kleurkeuze werkt volgens de PK Methodiek. Deze methodiek maakt op een gestructureerde en creatieve manier je grootste kracht, unieke kwaliteiten en diepste drijfveren zichtbaar, en laat je deze inzetten en versterken, zodat je meer impact hebt.

Hoe ziet de Persoonlijke Kracht test eruit?

Allereerst vul je de online vragenlijst in.
Vervolgens wordt daarmee jouw Persoonlijke Blauwdrukrapport samengesteld.
Het Blauwdrukrapport laat zien hoe jij jouw kwaliteiten, talenten en diepste drijfveren voor jezelf en anderen duidelijk zichtbaar maakt.
Om jouw kracht zichtbaar te maken vind je in het rapport een kleuradvies met kleuren voor jouw hoogst scorende Powertype en jouw Balans Powertype.
Door jouw kracht uit te dragen versterk jij jouw persoonlijke kracht voor jezelf en maak je deze in non-verbale communicatie voor de ander zichtbaar. Daardoor word je beter gezien, gehoord en gewaardeerd en kun je moeiteloos meer bereiken en betekenen.
De Persoonlijke kracht test geeft helder weer wat je drijft, wat je kracht is en hoe jij jouw kracht, drijfveren en competenties kan inzetten om zelfverzekerd zichtbaar te zijn.

Persoonlijke Kracht test als onderdeel van imago coaching

Bij Kleurkeuze bieden wij 3 Imago Coaching trajecten; PASSION, POWER en AMBITION. In de trajecten “POWER” en “AMBITION” gaan we uitgebreider in op jouw persoonlijke ontwikkeling en presentatie, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Voor meer informatie zie imago coaching.

“Mirjam heeft een X-factor als het gaat om persoonlijkheid en passie.
Mirjam weet je alles te vertellen over wat kleur voor je kan betekenen.
Maar ook werken aan je imago en personal branding is iets wat je samen met haar kan oppakken.
Ik raad Kleurkeuze absoluut aan!”

Liza Roskam-Eigenaar Socializious

Heb je vragen over de Persoonlijke Kracht test? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om direct aan de slag te gaan.