Kleur- en Kledingadvies

kledingadvies

Impact maken met je uiterlijk!

Of je nu business professional bent, leidinggevende of graag wilt weten welke invloed je kunt hebben met kleur en kleding. Bij Kleurkeuze Image Consulting in Amsterdam kunnen mannen en vrouwen al meer dan 15 jaar terecht voor kleur- en kledingadvies. Imago consulente en Persoonlijke Kracht Coach Mirjam Bach leert je je uiterlijke en innerlijke kenmerken met elkaar in harmonie te brengen, zodat je de krachtigste versie van jezelf kunt laten zien.

Heb je vragen over de kleur- en kledingadviezen of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

Heb je vragen over de kleur- en kledingadviezen of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Het is inmiddels een jaar geleden dat ik samen met mijn broers een workshop kleurkeuze bij Mirjam heb gevolgd & ik ben nog steeds waanzinnig enthousiast over het resultaat!
Mirjam neemt eerst uitgebreid de tijd om je inzicht te bieden in wat voor type je bent en welke kleuren daardoor bij je passen. Kleren kopen was hiervoor nooit mijn hobby, maar met hulp van Mirjam’s praktische persoonlijke kleurenwaaier vind ik het geweldig kleuren uit te proberen waar ik anders zelf nooit op was gekomen. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen!”
Eduard van den Wall Bake-Credit Risk Officer, ING

Make it more personal, en vul je imago traject aan met de:

Pro Foto-shoot €397,- ex BTW
Je ontvangt 10 verschillende foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website, interviews, vakbladen of social media. Deze foto’s laten de door jouw beoogde persoonlijkheid en expertise zien, gesterkt door verschillende outfits (max. 3 verschillende verschijningen).

Pro Video €597,- ex BTW
Jouw pitch op video. Hiervoor ontvang je een online sessie van een uur met een video-expert om jou te helpen bij het maken van een script. Daarna vinden er video-opnamen plaats van +/- 1,5 uur, waarbij je hulp krijgt bij jouw presentatie om ervoor te zorgen dat je op je best op beeld komt. Vervolgens wordt de video afgemonteerd volgens jouw huisstijl, met ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Een persoonlijke styling van Kleurkeuze Image Consulting is hierbij inbegrepen!

Geert ten Dam“Kleuren is een vak.
Ik ben heel blij dat ik na vijftien jaar opnieuw naar Mirjam ben gegaan voor een update van mijn kleurenwaaier.
Ze weet trefzeker de kleuren te kiezen die me doen oplichten, tot en met de lipstick die bij me past.”

Mw. prof. dr. Geert ten Dam, Universiteit van Amsterdam

Heb je vragen over de kleur- en kledingadviezen of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.