Stijladvies

 srcset=

Zet jezelf stijlvol neer

Heb je een belangrijke presentatie, een sollicitatie of een feestelijke gebeurtenis, dan wil je uiteraard goed gekleed voor de dag komen. Wat je tijdens een speciale gelegenheid draagt, hoeft niet per se het nieuwste van het nieuwste te zijn. Belangrijker is dat je kleding goed past bij jouw figuur.

Stijladvies geeft je inzicht in hoe je er stijlvol uit kunt zien, zonder altijd de laatste modetrends te hoeven volgen. Of je nu een man of een vrouw bent, door stijladvies weet jij hoe jij een blijvende indruk achterlaat.

Heb je vragen over stijladvies of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Ik kan een kleuren analyse en/of stijladvies bij Mirjam van harte aanbevelen. Niet alleen is Mirjam heel professioneel en grondig ze is ook een heel warme persoon bij wie je je snel op je gemak voelt. Naast advies en tips over welke kleuren/kleding je het beste de uitstraling kunt bereiken die je wenst krijg je ook een heel bruikbare kleurenwaaier.
Zonder kleurenwaaier ga ik geen kleding meer shoppen. Dat de juiste kleuren zoveel voor je kunnen doen heb ik me nooit beseft. Ik zou nog veel meer kunnen zeggen over dit advies en de complimenten die ik nu krijg over mijn kleding en uitstraling maar je kunt veel beter zelf ervaren wat een kleurenadvies voor je kan doen. Je zult hier geen spijt van krijgen.”

Iris Creyghton-Kandidaat notaris

Stijlanalyse

Op basis van je figuur, lichaamsverhoudingen, de vorm van je gezicht én rekening houdend met je ambities, adviseren wij welke kledingmodellen het beste bij jou passen. Welke stoffen je goed staan. En hoe je verschillende combinaties maakt voor diverse gelegenheden, zoals werk, vrije tijd of een feestelijke gelegenheid.

Naast de praktische stijltips ontvang je een persoonlijke stijlboek dat je thuis in alle rust nog eens kunt doornemen.

Persoonlijke stijlboek

In het stijlboek vind je een overzicht van alle kleding die past bij jouw lichaamsvormen. Je vindt hierin verschillende halslijnen, jas- en broeklengtes, prints, schoenen en accessoires die jouw lichaamstype goed doen. Daarnaast bevat het stijlboek informatie over onder andere kleurgebruik, kleurcontrasten, figuur- en gezichtsvormen, stijltips en tips voor een efficiënte garderobe.

Investering

Het tarief voor een stijlanalyse en stijladvies, inclusief persoonlijk stijlboek, bedraagt €197,- per persoon. De genoemde bedragen zijn voor bedrijven excl. BTW.

Wil jij meer informatie over stijladvies of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Ik kwam Mirjam tegen op een workshop van een andere organisatie. Tijdens deze workshop kwamen we in gesprek en de afgelopen week heeft ze me belangeloos voorzien van nuttige adviezen om een betere uitstraling te hebben.
Ze doet dit op een prettige manier, je voelt je bij haar op je gemak! Ik kan Mirjam van harte aanbevelen!”

Jolanda Eurlings-Buitendienst Coördinator Stichting Philadelphia Zorg