Imago coaching

Imago coaching

Imago coaching trajecten voor je persoonlijke ontwikkeling!

• Ben jij ondernemer of professional, en wil je serieuzer genomen worden?
• Wil je meer autoriteit uitstralen, of zou je wel een carrièreswitch willen maken met imago coaching?
• Wil je nog succesvoller worden in je werk?
• Sta je vaak op podia, en wil je jezelf met meer passie en zelfvertrouwen presenteren?
• Ben je nieuwsgierig naar wat voor kleurtype je bent, zodat je je uiterlijke verschijning kunt versterken?
• Of zou je wel een kleuradvies, stijladvies of make-up workshop willen?

Stap dan in de wondere wereld van de kleur, stijl en imago. Leer hoe je met kleur, stijl en non-verbale taal communiceert. En presenteer jezelf zoals jij dat graag wilt. Met imago coaching leer je hoe je op anderen een zelfverzekerde en blijvende indruk achterlaat. Wie je bent, wat je wilt uitstralen en wat je wilt bereiken, is het uitgangspunt van de 3 imago coaching-trajecten “Passion”, “Power” en “Ambition”.

“Boost your Image” met een van de 3 Imago coaching trajecten

Heb je vragen over de imago coaching trajecten of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

Heb je vragen over de imago coaching trajecten of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Mirjam heeft mij bewust gemaakt van de effecten die kleding kan hebben op wat je wilt uitstralen. Ik heb bij haar het imago coaching traject “AMBITION” gevolgd om als IT-professional meer gezien te worden als professional en expert in mijn vakgebied. Dit traject heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mirjam heeft met veel enthousiasme hele bruikbare en toepasbare adviezen gegeven. Ze heeft me laten zien wat mijn kracht is en hoe ik dat met kleding zichtbaar kan maken.
Ze heeft me geïnspireerd om zelf verder aan de slag te gaan. Mirjam is een echte professional, is toegankelijk en respectvol. Ik heb meteen de fotoshoot erbij gedaan waardoor ik heel veel goede bruikbare foto’s heb voor op mijn LinkedIn profiel, andere social media en mijn beeldbank.”

Tulsa de Boer-Contractmanager ICT bedrijf

Make it more personal, en vul je imago traject aan met de:

Pro Foto-shoot €397,- ex BTW
Je ontvangt 10 verschillende foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website, interviews, vakbladen of social media. Deze foto’s laten de door jouw beoogde persoonlijkheid en expertise zien, gesterkt door verschillende outfits (max. 3 verschillende verschijningen).

Pro Video €597,- ex BTW
Jouw pitch op video. Hiervoor ontvang je een online sessie van een uur met een video-expert om jou te helpen bij het maken van een script. Daarna vinden er video-opnamen plaats van +/- 1,5 uur, waarbij je hulp krijgt bij jouw presentatie om ervoor te zorgen dat je op je best op beeld komt. Vervolgens wordt de video afgemonteerd volgens jouw huisstijl, met ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Een persoonlijke styling van Kleurkeuze Image Consulting is hierbij inbegrepen!

“Hoe vaak kwam het niet voor dat ik een leuk kledingstuk had, maar geen bijpasend jasje en een kast vol miskopen? Mirjam heeft me geleerd hoe ik, door te werken vanuit mijn eigen kleuren- en stijlpalet aan een kleinere en mooie garderobe genoeg heb en dat werkt echt. MIjn kasten zien er ook nog eens leuker uit met al die matchende kleuren. In haar online garderobetool heeft ze mooie, nieuwe combinaties voor me gemaakt met mijn eigen kleding. Dat werkt fantastisch, vooral op de dagen dat ik even niet weet wat te kiezen.

Daarnaast vond ik het lastig worden om me staande te houden in een team met veel jongere en ambitieuze collega’s. Mirjam heeft me laten zien hoe ik mijn persoonlijke kracht kon versterken met een paar subtiele ingrepen. Ze luistert super goed en komt met oplossingen die voor jou, met jouw garderobe in jouw context heel goed werken. Ik heb in korte tijd heel hard gewerkt, veel geleerd en veel complimenten gescoord en kan iedereen Mirjam en het Imago coaching “Power” traject zeer aanraden!
Veilig, fun en fabulous!”

Margriet-Hogeschool docent

Kleurtype bepalen en kleurenwaaier, welk kleurentype ben jij?

Tijdens alle trajecten gaan we jouw unieke kleurtype bepalen met een persoonlijke kleuranalyse. Hierin ontdek je of je een lentetype, een zomertype, een herfsttype of een wintertype bent, en welke kleuren jouw natuurlijke verschijning versterken. Het bepalen van het type is een combinatie van de ondertoon in je huid-, oog- en haarkleur. Bij elk type wordt een specifieke op maat gemaakte kleurenwaaier geleverd in een mooi zakje, die gemakkelijk in je tas past, en je voor elke gelegenheid tevoorschijn kunt halen.

Stijladvies, maak impact met je kleding

Met een persoonlijke stijlanalyse kun je jezelf stijlvol gaan neerzetten en meer impact maken met je kleding. Daarbij houden we rekening met jouw unieke figuur, je lichaamsverhoudingen en gezichtscontouren. Je krijgt advies over welke kledingmodellen het beste bij jou passen, en bij je beoogde imago. Ook leer je hoe je jouw kwaliteiten accentueert, en je de aandacht van je minder sterke punten verlegt. In een persoonlijk stijlboek staan al deze tips en tricks verzameld, dat je op elke moment weer kunt raadplegen.

Make-up workshop (voor vrouwen) met natuurlijke make-up

Aansluitend op de kleurenanalyse ontvang je ook kleuradvies voor het gebruik van make-up. Bij Kleurkeuze werken we met de prachtige en hoogwaardige make-up van de Art of Image. Een trendy make-up, op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Extra prettig dus voor de gevoelige huid. Tijdens de make-up workshop leer je hoe je de make-up zo kunt aanbrengen, dat je gezicht een natuurlijke en gezonde uitstraling krijgt. Ook ontdek je welke kleuren mooi bij je huidtype en haar passen.

Garderobe check & Personal shopping

Tijdens een garderobe planning gaan we aan de slag met de kleuren en stijlen in je eigen kledingkast. Zo creëren we rust en overzicht, en kun je jezelf eenvoudiger en doeltreffender gaan kleden. We gaan bekijken wat je topoutfits zijn, welke kleding weg kan en we maken nieuwe combinaties. Na een analyse kijken we wat er nog ontbreekt en gaan we personal shoppen in een stad naar keuze. Je zult zien dat je hierna niet zo snel meer dure miskopen zult maken, en sneller en doelgerichter zult shoppen waar je ook bent.

Online outfitmanagement

Met deze geweldige online tool heb je online in één keer een compleet overzicht van wat je bij verschillende gelegenheden hebt gedragen of nog gaat dragen. Ik stel voor specifieke business events verrassende combinaties voor je samen, en zet hier online suggesties en adviezen bij. Zo kun je met zo min mogelijk kleding verschillende spannende outfits maken voor bijvoorbeeld een business trip. En niet te vergeten pak je daarna jouw koffer altijd nog sneller en efficiënter in dan je al deed.

Image ID/Imagocheck

Bij Personal Branding zoomen we met een Imagocheck in of het beeld dat jij hebt van jezelf overeenkomt met wat je omgeving van je heeft. Hoe denk je dat je overkomt? Hoe kom jij over? En hoe zou je willen dat je overkomt? Daarmee gaan we aan de slag. Dat doen we door je omgeving te vragen een lijst in te vullen over hoe zij jou ervaren. Vervolgens gaan we kijken naar wat je zelf wilt uitstralen en wat daarvoor nodig is. Interessant, en vooral heel verhelderend!

Persoonlijk kleurrapport (Imago traject Passion)

In het Imago Coaching Traject “Passion” gaan we aan de slag met de Colour Comfort methode. Daarin word je je bewust van de betekenissen en eigenschappen van kleuren. Aan de hand van verschillende kleuren en gebeurtenissen in jouw leven, ontstaat er een tijdslijn. Daardoor krijg je inzicht welke kleuren je kunt inzetten om bepaalde eigenschappen en talenten meer te benadrukken. Na afloop ontvang je een persoonlijk kleurcoaching rapport.

Persoonlijke kracht rapport (Imago traject Power)

Het persoonlijke kracht rapport is een 20 pagina tellend rapport bij het Imago Coaching Traject “Power” van Home of Power. Het geeft je inzicht in je unieke kracht, hoe je volledig tot je recht komt en hoe je vol passie met kleuren aan de wereld kunt laten zien wat er in je zit. Je ontdekt jouw powerkleuren, je kwaliteiten en je drijfveren. Je word je bewust van wat je voor anderen kunt betekenen en hoe je met je talenten het verschil kunt maken. Ook leer je hoe je met je uitstraling en powerkleuren kunt laten zien wie je bent, en hoe je daarmee kunt communiceren.

Persoonlijk blauwdruk rapport (Imago traject Ambition)

Kies je voor het Imago Coaching Traject “Ambition”? Dan ontvang je na afloop een 40 pagina’s tellend Personal Power Rapport, eveneens van Home of Power, dat nog een stapje verder gaat dan het Persoonlijk Kleurrapport. Dit geeft je inzicht in jouw Blauwdruk voor succes (je Top 4-Powertypes, Elementenvlieger en scores op de Kleurfamilies), jouw kompas voor een leven met voldoening. Je krijgt een handleiding om jouw kracht kleurrijk zichtbaar te maken, voor jezelf en anderen.

Professionele fotoshoot

Met een professionele fotoshoot bieden we je de kans om je nieuwe imago en looks vast te leggen voor je portfolio. Hierbij ontvang je 10 verschillende foto’s voor jouw beeldbank, gemaakt door een professionele fotograaf. Onmisbaar voor je website, interviews, vakbladen of social media. De foto’s laten de door jouw beoogde persoonlijkheid en expertise zien, in bijpassende outfits (max. 3 verschillende verschijningen). Persoonlijke styling is natuurlijk inbegrepen!

Professionele video

Wil je jouw imago graag uitdragen op je website of social media? Dan kun je jouw pitch op video laten vastleggen door onze video-expert. Tijdens een online sessie van een uur maak je samen met de videograaf een script. Daarna vinden er video-opnamen plaats van +/- 1,5 uur, waarbij je hulp krijgt bij jouw presentatie om ervoor te zorgen dat je op je best op beeld komt. De video wordt afgemonteerd in jouw huisstijl, met ondertiteling en rechtenvrije muziek. Net als bij de fotoshoot, is ook hier styling van Kleurkeuze inbegrepen!

Wil jij meer informatie over deze imago coaching trajecten of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.