Imago coaching traject “Power”

‘Boost your Image’ met het Imago coaching traject “Power”

Ben jij ondernemer of business professional, en wil je serieuzer genomen worden?
• Wil je meer autoriteit uitstralen, of zou je wel een carrièreswitch willen maken?
• Wil je jezelf met meer zelfvertrouwen en zichtbaar presenteren?
• Ben je benieuwd welke invloed je met kleur en kleding kunt hebben?
• Zou je wel meer aan je uiterlijk willen doen, maar heb je weinig tijd?

Het Imago Coaching traject “Power”, van een half jaar, is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je gaat hierin niet alleen aan de slag met je uiterlijke verschijning, je presentatie maar ook met een persoonlijke ontwikkeling. Je leert meer over je persoonlijke drijfveren en talenten, je ontdekt je kleurtype en je ontvangt een persoonlijk stijlboek en kleurenwaaier, een garderobe check en een online garderobe planning.

Heb je vragen of wil je graag aan de slag met het Power Imago Traject? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Iets meer dan een jaar geleden heb ik met mijn broers een kleurenwaaier laten maken bij Kleurkeuze.
Ik gebruik de waaier ontzettend vaak bij het kopen van nieuwe kleren, kleuren waar ik in eerste instantie niet voor gekozen zou hebben, blijken achteraf een erg goede keuze.
Mirjam geeft niet alleen advies over welke kleuren goed bij je passen, maar juist ook waarom, en hoe andere mensen je zien met bepaalde kleuren.
Ik wilde graag nog wat laten aanpassen aan de waaier na een tijd, dat was geen enkel probleem, uitstekend geholpen. Vorige week heb ik met mijn broers een aanvullend gesprek gehad met Mirjam om nog meer uitleg te krijgen over het gebruik van de waaier. Ik raad het zeer aan om de kleurenwaaier te laten maken bij Kleurkeuze, iets waar je de rest van je leven nog profijt van zal hebben.”

Olivier van de Wall Bake-Inventory Analyst, KLM-Air France

Make it more personal, en vul je imago traject aan met de:

Pro Foto-shoot €397,- ex BTW
Je ontvangt 10 verschillende foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website, interviews, vakbladen of social media. Deze foto’s laten de door jouw beoogde persoonlijkheid en expertise zien, gesterkt door verschillende outfits (max. 3 verschillende verschijningen).

Pro Video €597,- ex BTW
Jouw pitch op video. Hiervoor ontvang je een online sessie van een uur met een video-expert om jou te helpen bij het maken van een script. Daarna vinden er video-opnamen plaats van +/- 1,5 uur, waarbij je hulp krijgt bij jouw presentatie om ervoor te zorgen dat je op je best op beeld komt. Vervolgens wordt de video afgemonteerd volgens jouw huisstijl, met ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Een persoonlijke styling van Kleurkeuze Image Consulting is hierbij inbegrepen!

“Hoe vaak kwam het niet voor dat ik een leuk kledingstuk had, maar geen bijpasend jasje en een kast vol miskopen? Mirjam heeft me geleerd hoe ik, door te werken vanuit mijn eigen kleuren- en stijlpalet aan een kleinere en mooie garderobe genoeg heb en dat werkt echt. MIjn kasten zien er ook nog eens leuker uit met al die matchende kleuren. In haar online garderobetool heeft ze mooie, nieuwe combinaties voor me gemaakt met mijn eigen kleding. Dat werkt fantastisch, vooral op de dagen dat ik even niet weet wat te kiezen.

Daarnaast vond ik het lastig worden om me staande te houden in een team met veel jongere en ambitieuze collega’s. Mirjam heeft me laten zien hoe ik mijn persoonlijke kracht kon versterken met een paar subtiele ingrepen. Ze luistert super goed en komt met oplossingen die voor jou, met jouw garderobe in jouw context heel goed werken. Ik heb in korte tijd heel hard gewerkt, veel geleerd en veel complimenten gescoord en kan iedereen Mirjam en het Imago coaching “Power” traject zeer aanraden!
Veilig, fun en fabulous!”

Margriet-Hogeschool docent

“Mirjam staat garant voor een advies op maat omdat ze zich goed in de klant weet te verplaatsen.
Ze nam alle tijd voor het advies en met dat advies kan ik goed uit te voeten.
Met succes, ik heb al de nodige complimenten ontvangen over mijn nieuwe (kleur) keuzes.”
Joke Janse- Senior Communicatieadviseur Gemeente Amsterdam