Kleuradvies

Haal het beste uit jezelf!

Negen van de tien keer dat je een compliment krijgt over je kleding, betekent dit dat je de verkeerde kleur draagt. Pas als mensen zeggen ‘wat zie jij er goed uit’ of ‘wat staat dat je goed’, weet je dat je kleding bij je past.
Ongeacht of je een man of een vrouw bent, de juiste kleuren in kleding en accessoires zijn erg belangrijk. Kleuradvies geeft je inzicht in wat voor jou de juiste kleuren zijn, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Heb je vragen over kleuradvies of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Iets meer dan een jaar geleden heb ik met mijn broers een kleurenwaaier laten maken bij Kleurkeuze.
Ik gebruik de waaier ontzettend vaak bij het kopen van nieuwe kleren, kleuren waar ik in eerste instantie niet voor gekozen zou hebben, blijken achteraf een erg goede keuze.
Mirjam geeft niet alleen advies over welke kleuren goed bij je passen, maar juist ook waarom, en hoe andere mensen je zien met bepaalde kleuren.
Ik wilde graag nog wat laten aanpassen aan de waaier na een tijd, dat was geen enkel probleem, uitstekend geholpen. Vorige week heb ik met mijn broers een aanvullend gesprek gehad met Mirjam om nog meer uitleg te krijgen over het gebruik van de waaier. Ik raad het zeer aan om de kleurenwaaier te laten maken bij Kleurkeuze, iets waar je de rest van je leven nog profijt van zal hebben.”

Olivier van de Wall Bake-Inventory Analyst, KLM-Air France

Kleurkeuze geeft kleuradvies volgens het systeem van Art of Image. Volgens dit systeem analyseren we jouw persoonlijke kleurkenmerken op basis van de kleur van je huid, de kleur van je ogen en de kleur van je haar.

Persoonlijke kleuranalyse

Jouw persoonlijke kleurkenmerken maken jou tot een bepaald kleur- en seizoenstype: warm of koel, helder of zacht, licht of donker; en natuurlijk herfst, winter, zomer of lente. Hieruit volgt een overzicht van kleuren die met jouw kenmerken in harmonie zijn. Oftewel: kleuren waar jij van gaat stralen. Bovendien ontvang je een op maat gemaakte kleurenwaaier, waarmee winkelen voortaan makkelijker wordt. De unieke kleurenwaaier telt 42 kleuren en kleurtinten die op jouw persoonlijk zijn afgestemd. De kleurwaaier bestaat uit basis- en accentkleuren, kleuren die jouw haar-, oog- en huidskleur naar voren laten komen en tips over het gebruik van de kleuren voor het creëren van een bepaalde uitstraling.

“Sinds Mirjam mij 15 jaar geleden kleur- en stylingadvies heeft gegeven, heb ik zoveel meer complimenten gekregen over mijn looks. Ik heb al vele coachingscliënten naar haar doorverwezen die ze naar volle tevredenheid heeft geholpen met verbetering van hun imago- en persoonlijke uitstraling.
Dit komt immers je persoonlijke overtuigingskracht ten goede (heel belangrijk om je ambities te realiseren) en bovendien werkt buitenkant naar binnen- als je weet dat je er goed uitziet, voel je je ook krachtiger.
Mirjam is een toegankelijke, warme, enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze luistert goed naar je eigen voorkeuren. Ze heeft geen opdringerige coachingsstijl, ze geeft je advies en de ruimte om zelf te kiezen. Ik beveel haar van harte aan!”

Gerda de Weerdt-Agile Coach/Agile HR/Relatietherapeut

Investering

Voor de varianten van kleuradvies hanteert Kleurkeuze onderstaande tarieven. De genoemde bedragen zijn voor bedrijven excl. BTW.

• Een persoonlijke analyse en kleuradvies (incl. persoonlijke kleurenwaaier t.w.v. €85,-) kost €175,- per persoon. Inclusief make-up workshop zijn de kosten €197,- per persoon.
• Een persoonlijke analyse en kleuradvies (incl. standaard kleurenwaaier t.w.v. €40,-) kost €145,- per persoon. Inclusief make-up workshop zijn de kosten €167,- per persoon.
• Een persoonlijke seizoensanalyse en kleuradvies (incl. kleurkaart t.w.v. €10,-) kost €85,- per persoon.
• Een persoonlijk online kleuradvies (incl. kleurkaart t.w.v. €10,-) kost €75,- per persoon.

Wil jij meer informatie over kleuradvies of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam geeft op een hele open, vrije en speelse manier advies en laat zien wat je met een kleur kan bereiken.
Je krijgt duidelijke uitleg met goede onderbouwing, advies over welke kleur er wel of niet bij je huid past.
Ook geeft ze met behulp van voorbeelden aan welke kleur je kunt gebruiken voor bepaalde gelegenheden.
Kleuren betekenen heel veel. Zo kan bij de juiste persoon de kleur rood heel krachtig en zakelijk overkomen. Dit was voor mij echt een eye opener. Er zullen echt wat kleuren uit mijn kast gaan verdwijnen MAAR ook bijkomen!
Normaal gesproken zou ik bijvoorbeeld de kleur rood laten liggen of hangen, maar na mijn consult met Mirjam ga ik toch eens op zoek naar een mooi rood jasje.
Maar ik wacht eerst op mijn geheugen-steun; een persoonlijke kleuren waaier zodat je deze met je mee kunt nemen op jacht naar nieuwe kleding.”

Yvonne Overduin-Manager Application Management Team