Mirjam Bach

Wie is Mirjam Bach?

Mirjam Bach is een deskundige, warme en doelgerichte imago expert, kleurencoach en spreker met een aanstekelijke passie voor trends, kleur, stijl en mensen. Al meer dan 15 jaar maakt ze de kwaliteiten van ondernemers, business professionals en hoger kader zichtbaar met Kleurkeuze Image Consulting, met imago en personal branding. Dat doet ze in haar sfeervolle studio in Amsterdam Oud-Zuid, of tijdens één van haar ‘in company trainingen’. Maar even graag geeft ze geheel verzorgde stijl– en kleuradviezen en workshops als uitje voor vriendinnen, of mode bewuste mannen en vrouwen.

“Mijn motto: Iedereen bezit een natuurlijke schoonheid en verdient het om gezien te worden.”

“Ik hou ervan net een laag dieper te gaan. Als je weet waar de kwaliteiten van je uiterlijke verschijning liggen, en hoe je die kunt laten zien, kun je meer jezelf zijn. Dat geeft je zelfvertrouwen, zeker als je daarin dichtbij jezelf blijft.
Ik vind het ontzettend leuk mensen daarvan bewust te maken en mee te inspireren. Zo kunnen ze zichzelf in hun volle kracht laten zien.”

Mirjam Bach, Kleurkeuze Image Consulting

Communiceren met kleur en stijl in kleding

Zo vroeg als ze zich kan herinneren is Mirjam al bezig met het combineren van kleuren. Het is haar passie en expertise om mensen te laten zien hoe bijzonder en mooi ze zijn ten opzichte van hun medemens, met al hun kwaliteiten en beperkingen. Naast haar jarenlange ervaring, is ze ook gediplomeerd coach van De Persoonlijke Kracht Methodiek en de Colour Comfort Methode.Mirjam Bach Bewezen coaching methodes waarin iemands persoonlijkheid, talenten en drijfveren worden gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling en de taal van kleur en stijl.

“Absolute aanrader!
Mirjam geeft je doeltreffend inzicht in hoe je kleuren in je voordeel kan laten werken en ondersteunt dit met praktische inzichten. Helder, hulpvaardig en inzichtelijk advies.”

Reinoud van den Wall Bake, Strategy Consultant-ING

“Ik ben onder de indruk van de wijze waarop Mirjam een aantal jaren geleden mijn wensen qua make-up, kleuren en kleding vertaalde in concrete tips. Dit heeft ze zeker in haar vingers. Het is heel prettig om met Mirjam samen te werken als professional en als mens omdat je er altijd op kunt vertrouwen dat het goed komt. Bij haar is afspraak = afspraak.

Ik ken Mirjam als een harde werker en erg gedreven. Strak als het moet en los als het kan. En ze is altijd gericht op het einddoel. Mirjam is een gedreven professional met focus op het resultaat met daarbij altijd oog voor de menselijke kant. Ze ziet kansen om daar creatieve en “hands-on” adviezen te geven.

Mirjam brengt niet alleen haar professionele imago building skills mee maar ook haar uitstekende social skills die ze geleerd heeft na vele jaren te werken in het bedrijfsleven, marketing en finance en als zelfstandig ondernemer.

Alles bij elkaar, raad ik iedereen aan haar in te schakelen voor coaching en imago advies.”
Jeanet Visser-Coach: Burn-out, work life balance, carrière en levensfase.

Wat zeggen klanten over Mirjam

Mirjam staat bekend om haar interesse in andere mensen, enthousiasme en professionele deskundigheid. Ze is de imago expert waar je nieuwe dingen over jezelf leert waarmee je jouw persoonlijkheid kunt onderstrepen en versterken.
Ze is een warme, levendige en doelgerichte imageconsultant die mensen snel inzicht geeft in het positief benadrukken van hun persoonlijke kenmerken, drijfveren en talenten en doet dit alles met een twist van humor. Ze is een prettige gesprekspartner en weet op een respectvolle manier haar klanten bewust te maken van de impact van kleur en stijl in kleding. Ze heeft vele klanten laten groeien in hun zelfvertrouwen waarna ze zich zichtbaar durven te laten zien. Ze kan zich heel goed in haar klanten verplaatsen en inspireert en motiveert haar klanten om aan de slag te gaan met hun uiterlijke presentatie en deze in te zetten als communicatiemiddel.

“Mirjam heeft mij de afgelopen jaren veel goede make-up tips, kleding- en kleuradviezen gegeven.
2 jaar geleden hebben we samen mijn kledingkast eens flink doorgenomen en opgeruimd…. heerlijk om dat samen te doen!
Mirjam is zeer deskundig in haar vakgebied en lief en betrokken als mens. Inmiddels zijn we vriendinnen geworden!”
Sigrid Michels-van Iperen, Gedragswetenschapper