Online kledingadvies

Online kledingadvies de perfecte oplossing!

In deze tijd waarin we 1,5 m afstand van elkaar moeten houden blijkt online kledingadvies een perfecte oplossing te zijn. Zonder elkaar te ontmoeten doorlopen we jouw volledige garderobe en na afloop kan je gebruik maken van je eigen virtuele garderobe, waar en wanneer je maar wilt! Kleurkeuze maakt hiervoor gebruik van een prachtige online garderobe-management tool, welke afgeschermd is voor jou en mij.

Heb je vragen over online kledingadvies of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik dan op deze link om een advies te boeken.

“Geen betere tijd dan Corona tijd om alle hoeken en gaten op te ruimen en dus ook eens kritisch naar mijn kleding in het algemeen en bovenal al die ‘twijfeltjes’ te kijken. Binnen no-time is dat met de hulp van Mirjam gelukt! Snel & efficiënt, met een waanzinnig gebruiksvriendelijk onlinesysteem.
Mirjam heeft mij enorm veel bruikbare tips en adviezen gegeven, waardoor knopen snel doorgehakt konden worden en het mij niet alleen een opgeruimde kast, maar ook een opgeruimd hoofd heeft gegeven.
Daarnaast heb ik geleerd om te shoppen in mijn eigen kast en met bestaande kleding mooie nieuwe combinaties te maken. Dus zowel het online werken met deze tool, als het werken met Mirjam als deskundig, warm persoon kan ik van harte aanbevelen!”

Céline de Lange, Training en Coaching

Kleurkeuze heeft 5 verschillende soorten advies die online worden aangeboden. Wil je weten hoe het online advies voor mannen en vrouwen werkt?
In de video hieronder laat ik zien hoe de online garderobe management tool eruit ziet en wat je er allemaal mee kunt doen.

Online kledingadvies aanbod van Kleurkeuze

Online stijladvies
Met het online stijladvies is het mogelijk om op afstand stijladvies te krijgen.
Online garderobe check
Oftewel, we gaan duurzaam shoppen in je eigen kledingkast om meer uit je eigen garderobe te halen.
Online personal shoppen
Doelgericht en efficiënt shoppen waar en wanneer het jou uitkomt.
Outfit management
Online outfit-management tool is een geweldige tool waarin je altijd kan zien wat je op welke gelegenheden hebt gedragen en maakt het mogelijk om hiermee in no-time jouw koffer in te pakken.
Online kleuradvies
Het is mogelijk om kleuradvies op afstand te krijgen en online te ontdekken welke kleuren jouw uiterlijk versterken.

Heb je vragen over online kledingadvies of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik dan op deze link om een advies te boeken.

“De garderobeplanning van Kleurkeuze kun je beter ‘garderobe-boost’ noemen. Mirjam heeft mij objectief laten kijken naar mijn klerenkast. Kleren die lagen te verstoffen, heb ik weggedaan. Waarom? Mirjam kon het uitleggen: ze zaten niet in mijn kleurenwaaier, het model klopte niet voor mij. Ineens viel het kwartje! ‘O daarom lagen ze daar maar!’ Sommige kledingstukken blies ze nieuw leven in door te adviseren hoe ze te dragen, maar ook door te vertellen wat voor een soort kledingstukken voor mij werken. Ik heb tips gekregen wat er in mijn kledingkast mist. Kortom…Ik kan nu heel gericht winkelen (lekker duurzaam) en ik zie er echt leuker uit. Dat voel je ook! De moeite en het geld is het dus dubbel en dwars waard!”
Liesbeth Feilzer, Interne Begeleider BO