Personal shoppen

Doelgericht en efficiënt winkelen

Vind je het moeilijk om te bepalen of een kledingstuk je goed staat en is winkelen daarom niet je favoriete bezigheid? Weet je niet waar je in de winkel moet kijken en ga je daarom het liefst zo snel mogelijk weer naar buiten? Of heb je gewoonweg geen tijd om naar de winkel te gaan? Een personal shopper kan je helpen.

Tijdens het personal shoppen helpt Kleurkeuze je met zoeken en combineren. We zien direct of een kledingstuk je staat, waardoor je doelgericht en efficiënt je outfit bij elkaar shopt. Twijfels en miskopen behoren vanaf nu tot het verleden.

Heb je vragen over personal shoppen of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Bij Kleurkeuze eerst een hele geweldige kleuranalyse gedaan en daarna een personal shopping. Nooit geweten dat ik bepaalde kleuren zou moeten mijden.
Met de kleurenwaaier kan ik nu veel beter de juiste kleding en accessoires kiezen. Je uiterlijk krijgt hierdoor een boost en met de handige tips kun je de uitstraling krijgen die je zou willen. Handig voor werk, privé en bijzondere gelegenheden.”

Catharina Smit-Owner Filife

We kijken niet alleen naar kleur en stijl, maar ook naar materialen. Je doet verrassende inzichten op, zult zien welke stoffen bij elkaar en vooral bij jou passen en hoe je met kleur je uiterlijkheden accentueert. Na het personal shoppen ben je verzekerd van een outfit die bij je past en waarmee je goed voor de dag kunt komen.

Personal Shoppen als onderdeel van imago coaching

Bij Kleurkeuze bieden wij 3 Imago Coaching trajecten; PASSION, POWER en AMBITION. Tijdens het deze trajecten gaan we uitgebreider in op jouw persoonlijke ontwikkeling en presentatie, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Personal Shoppen is een onderdeel van het AMBITION jaartraject en het is zelfs mogelijk om online te doen. Voor meer informatie zie imago coaching.

Wil jij meer informatie over personal shoppen of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.


“Mirjam heeft mij op een hele professionele en leuke manier geholpen bij mijn kleur en kledingadvies. Ook het personal shoppen was een groot succes.
Echt een aanrader voor jezelf of als cadeau voor iemand.”

Mirjam Raber-Yogadocent