Garderobe check

Haal meer uit je huidige kledingkast

In het dagelijks leven vervul je verschillende rollen. De kans is groot dat je je kleding daarop afstemt. Vaak ben je op je werk bijvoorbeeld formeler gekleed dan wanneer je thuis bent of naar een feest gaat. Maar wat als je representatief wilt zijn en toch ook comfortabele kleding wilt dragen?

Met de garderobecheck van Kleurkeuze doe je nieuwe inzichten op die leiden tot verrassende kledingcombinaties, waarmee je bij verschillende gelegenheden goed voor de dag kunt komen.

Heb je vragen over een garderobecheck of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Vorig jaar leerde ik Mirjam kennen bij een kop koffie. We hadden direct een klik. Dit jaar heb ik door Mirjam de garderobe-check laten doen. Mijn kasten puilden uit en ik had nooit iets om aan te trekken. Mirjam stuurde me vooraf een mail met de voorbereidende stappen en toen ze bij me thuis was konden we gelijk aan de slag.
Ze maakte mooie combinaties met mijn eigen kleren en hielp me om afscheid te nemen van de kleding die ik allang niet meer droeg of waarvan de kleur of het model niet zo goed bij mij pasten.
Aan het einde van de sessie had ik een aantal “capsules” met kleding die bij elkaar past qua kleur en stijl.

Ik ben superblij met de garderobe-check!
Het voelt als winkelen in je eigen kast met als resultaat een opgeruimde kast en leuke setjes.
Een dag later stuurde Mirjam me nog een mail met een lijstje van ontbrekende stukken in mijn kast, zoals bv een mooie zwarte riem en een witte bloes.
Dankjewel Mirjam!”

Yvonne Verhulsdonk, Portretfotograaf

Tijdens de garderobe check doorlopen we samen je huidige garderobe op kleur en stijl, we kijken wat eventueel weg kan en welke stuks missen. We creëren meer rust en overzicht in je kast. Ook leer je welke basics in je kledingkast thuishoren, welke stoffen en materialen bij elkaar passen, en maken we een set van kledingstukken (capsule) waarmee je voor elke gelegenheid een passende outfit kunt samenstellen.

Persoonlijk advies staat deze dag centraal. Je ervaart geen kledingstress meer, omdat je na de garderobe check weet wat bij je past. Daardoor voel je je voortaan zelfverzekerder bij je kledingkeuze.

Garderobe check als onderdeel van imago coaching

Bij Kleurkeuze bieden wij 3 Imago Coaching trajecten; PASSION, POWER en AMBITION. Tijdens het deze trajecten gaan we uitgebreider in op jouw persoonlijke ontwikkeling en presentatie, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. De Garderobe check is een onderdeel van het POWER- en AMBITION-traject en het is zelfs mogelijk om de garderobe check online te doen. Voor meer informatie zie imago coaching.

Wil jij meer informatie over garderobeplanning of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“De garderobeplanning van Kleurkeuze kun je beter ‘garderobe-boost’ noemen. Mirjam heeft mij objectief laten kijken naar mijn klerenkast. Kleren die lagen te verstoffen, heb ik weggedaan. Waarom? Mirjam kon het uitleggen: ze zaten niet in mijn kleurenwaaier, het model klopte niet voor mij. Ineens viel het kwartje! ‘O daarom lagen ze daar maar!’ Sommige kledingstukken blies ze nieuw leven in door te adviseren hoe ze te dragen, maar ook door te vertellen wat voor een soort kledingstukken voor mij werken. Ik heb tips gekregen wat er in mijn kledingkast mist. Kortom…Ik kan nu heel gericht winkelen (lekker duurzaam) en ik zie er echt leuker uit. Dat voel je ook! De moeite en het geld is het dus dubbel en dwars waard!”
Liesbeth Feilzer, Interne Begeleider BO