Imago coaching traject “Ambition”

‘Boost your Image’ met het Imago coaching traject Ambition

Ben jij ondernemer of business professional, en wil je serieuzer genomen worden?
• Wil je meer autoriteit uitstralen, of zou je wel een carrièreswitch willen maken?
• Wil je nog succesvoller worden in je werk, of een volgende stap maken?
• Sta je vaak op podia, en wil je jezelf met meer passie en zelfvertrouwen presenteren?
• Wil je een reeks outfits in de kast hebben die bij jou persoonlijk, jouw functie en imago passen?
• Wil je suggesties voor outfits tijdens belangrijke presentaties, (zakelijke) events, gala’s of diners?

Het Imago Coaching Jaartraject “Ambition” is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je gaat hierin niet alleen aan de slag met je uiterlijke verschijning en je presentatie maar ook met je persoonlijke ontwikkeling. Je leert meer over je persoonlijke drijfveren en talenten, je ontdekt je kleurtype en je ontvangt een persoonlijk stijlboek en kleurenwaaier. Je krijgt ook een garderobe check, een en uitgebreid imagoconsult, en we gaan personal shoppen.

Heb je vragen of wil je graag aan de slag met het Ambition Imago Traject? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam heeft mij bewust gemaakt van de effecten die kleding kan hebben op wat je wilt uitstralen. Ik heb bij haar het imago coaching traject “AMBITION” gevolgd om als IT-professional meer gezien te worden als professional en expert in mijn vakgebied. Dit traject heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mirjam heeft met veel enthousiasme hele bruikbare en toepasbare adviezen gegeven. Ze heeft me laten zien wat mijn kracht is en hoe ik dat met kleding zichtbaar kan maken.
Ze heeft me geïnspireerd om zelf verder aan de slag te gaan. Mirjam is een echte professional, is toegankelijk en respectvol. Ik heb meteen de fotoshoot erbij gedaan waardoor ik heel veel goede bruikbare foto’s heb voor op mijn LinkedIn profiel, andere social media en mijn beeldbank.”

Tulsa de Boer-Contractmanager ICT bedrijf

Make it more personal, en vul je imago traject aan met de:

Pro Foto-shoot €397,- ex BTW
Je ontvangt 10 verschillende foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf en die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website, interviews, vakbladen of social media. Deze foto’s laten de door jouw beoogde persoonlijkheid en expertise zien, gesterkt door verschillende outfits (max. 3 verschillende verschijningen).

Pro Video €597,- ex BTW
Jouw pitch op video. Hiervoor ontvang je een online sessie van een uur met een video-expert om jou te helpen bij het maken van een script. Daarna vinden er video-opnamen plaats van +/- 1,5 uur, waarbij je hulp krijgt bij jouw presentatie om ervoor te zorgen dat je op je best op beeld komt. Vervolgens wordt de video afgemonteerd volgens jouw huisstijl, met ondertiteling en rechtenvrije muziek.

Een persoonlijke styling van Kleurkeuze Image Consulting is hierbij inbegrepen!

“Ik ben onder de indruk van de wijze waarop Mirjam een aantal jaren geleden mijn wensen qua make-up, kleuren en kleding vertaalde in concrete tips. Dit heeft ze zeker in haar vingers. Het is heel prettig om met Mirjam samen te werken als professional en als mens omdat je er altijd op kunt vertrouwen dat het goed komt. Bij haar is afspraak = afspraak.

Ik ken Mirjam als een harde werker en erg gedreven. Strak als het moet en los als het kan. En ze is altijd gericht op het einddoel. Mirjam is een gedreven professional met focus op het resultaat met daarbij altijd oog voor de menselijke kant. Ze ziet kansen om daar creatieve en “hands-on” adviezen te geven.

Mirjam brengt niet alleen haar professionele imago building skills mee maar ook haar uitstekende social skills die ze geleerd heeft na vele jaren te werken in het bedrijfsleven, marketing en finance en als zelfstandig ondernemer.

Alles bij elkaar, raad ik iedereen aan haar in te schakelen voor coaching en imago advies.”
Jeanet Visser-Coach: Burn-out, work life balance, carrière en levensfase.