Outfit management

Outfit management

Online outfit-management tool is een geweldige tool waarin je altijd kan zien wat je op welke gelegenheden hebt gedragen en maakt het mogelijk om hiermee in no-time jouw koffer in te pakken.

Waarom online outfit management?
• Je wilt met zo min mogelijk kleding, zoveel mogelijk verschillende spannende combinaties kunnen maken.
• Je reist veel voor je werk of privé en vindt het lastig om te bepalen wat er in je koffer mee moet?
• Je wilt overal ter wereld kunnen zien welke outfits je kan dragen op een bepaalde gelegenheid.
• Je wil je koffer altijd snel en efficiënt kunnen inpakken zonder dat je iets vergeet.
• Je wilt een reeks outfits in de kast hebben die bij jou persoonlijk, jouw functie en jouw imago passen.
• Je wilt terug kunnen zien welke outfit je bij bijv. een presentatie, (zakelijk) event, gala of diner hebt gedragen.

Heb je vragen over outfit management of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om online outfit management te boeken.

“Geen betere tijd dan Corona tijd om alle hoeken en gaten op te ruimen en dus ook eens kritisch naar mijn kleding in het algemeen en bovenal al die ‘twijfeltjes’ te kijken. Binnen no-time is dat met de hulp van Mirjam gelukt! Snel & efficiënt, met een waanzinnig gebruiksvriendelijk onlinesysteem.
Mirjam heeft mij enorm veel bruikbare tips en adviezen gegeven, waardoor knopen snel doorgehakt konden worden en het mij niet alleen een opgeruimde kast, maar ook een opgeruimd hoofd heeft gegeven.
Daarnaast heb ik geleerd om te shoppen in mijn eigen kast en met bestaande kleding mooie nieuwe combinaties te maken. Dus zowel het online werken met deze tool, als het werken met Mirjam als deskundig, warm persoon kan ik van harte aanbevelen!”

Céline de Lange, Training en Coaching

Kleurkeuze heeft 5 verschillende soorten advies die online worden aangeboden kleuradvies, stijladvies, garderobe planning, personal shoppen en outfitmanagement. Het online stijladvies is ook een onderdeel van het imago coaching traject. Tijdens dit traject gaan we uitgebreider in op jouw persoonlijke ontwikkeling en presentatie, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Voor meer informatie zie imago coaching.
In de video hieronder laat ik zien hoe de online garderobe management tool eruit ziet en wat je er allemaal mee kunt doen.

Wat is de investering?

Het tarief van een online stijladvies bedraagt €397,- Dit is inclusief:
• Online intake
• 30 Minuten gesprek (telefoon, Zoom of Skype)
10 (nieuwe) passende outfits uit jouw garderobe samengesteld gebaseerd op de verschillende (zakelijke) events die die bij jou persoonlijk, jouw functie en jouw imago passen.
15 Online shop suggesties van jouw wensenlijst
• Twee maanden gratis toegang tot de garderobe-management tool vanuit je mobiel, Ipad of computer waardoor je op elk gewenst moment overal in de wereld toegang hebt tot jouw lookbook.
• De genoemde bedragen zijn voor bedrijven exclusief 21% BTW.

Heb je vragen over outfit management of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om online outfit management te boeken.

Aanvullende mogelijkheden

• Wil je je toegang tot de garderobe-management tool verlengen? Dat kan!
Prijzen per jaar:
o Toegang tot de garderobe-management tool €29.-
o Toegang tot de tool inclusief 4 shopsuggesties €79,-
o Toegang tot de tool inclusief inclusief 4 kledingcombinaties in je lookbook €79,-
o Toegang tot de tool inclusief 4 shopsuggesties en 4 kledingcombinaties €97,-
• Vind je het zelf fotograferen van je kleding een te tijdrovende of vervelende klus? Dan doe ik het voor je! Gemiddeld ben ik hier tussen de 1,5 en 3 uur mee bezig á €79,- per uur.
• Wil je face-to-face met mij aan de slag klik dan op imago coaching. Hieronder vind je alle adviezen van Kleurkeuze.