Online garderobe check

Online garderobe check

Oftewel, bij een online garderobe check gaan we duurzaam shoppen in je eigen kledingkast om meer uit je eigen garderobe te halen.

Waarom een online garderobe check?
• Je wilt overzicht en rust in je kast.
• Je hebt een overvolle kledingkast maar eigenlijk niets om aan te trekken.
• Je hebt dure kleding die je nooit draagt.
• Je hebt outfits waarmee het je zelf niet lukt om te variëren.
• Jij wilt zonder geld uit te geven weten hoe je duurzaam kan shoppen in je eigen kledingkast en zo nieuwe outfits creëren.

Heb je vragen over de online garderobe check of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om de online garderobe check te boeken.

“Geen betere tijd dan Corona tijd om alle hoeken en gaten op te ruimen en dus ook eens kritisch naar mijn kleding in het algemeen en bovenal al die ‘twijfeltjes’ te kijken. Binnen no-time is dat met de hulp van Mirjam gelukt! Snel & efficiënt, met een waanzinnig gebruiksvriendelijk onlinesysteem.
Mirjam heeft mij enorm veel bruikbare tips en adviezen gegeven, waardoor knopen snel doorgehakt konden worden en het mij niet alleen een opgeruimde kast, maar ook een opgeruimd hoofd heeft gegeven.
Daarnaast heb ik geleerd om te shoppen in mijn eigen kast en met bestaande kleding mooie nieuwe combinaties te maken. Dus zowel het online werken met deze tool, als het werken met Mirjam als deskundig, warm persoon kan ik van harte aanbevelen!”

Céline de Lange, Training en Coaching

Kleurkeuze heeft 5 verschillende soorten advies die online worden aangeboden kleuradvies, stijladvies, garderobe planning, personal shoppen en outfitmanagement. Het online stijladvies is ook een onderdeel van het imago coaching traject. Tijdens dit traject gaan we uitgebreider in op jouw persoonlijke ontwikkeling en presentatie, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Voor meer informatie zie imago coaching.
In de video hieronder laat ik zien hoe de online garderobe management tool eruit ziet en wat je er allemaal mee kunt doen.

Wat is de investering?

Het tarief van een online garderobe check bedraagt €297,- Dit is inclusief:
• Online intake
• 30 Minuten gesprek (telefoon, Zoom of Skype)
10 (nieuwe) verrassende combinaties uit jouw garderobe
• Advies over welke items eventueel weg kunnen uit je garderobe
• 3 Weken vragen stellen via Whatsapp en e-mail op werkdagen
• Twee maanden gratis toegang tot het garderobe-management tool vanuit je mobiel, Ipad of computer waarmee je op elk gewenst moment, overal in de wereld, toegang hebt jouw virtuele garderobe met lookbook.
• De genoemde bedragen zijn voor bedrijven exclusief 21% BTW.

Heb je vragen over de online garderobe check of wil je direct 1-op-1 met mij aan de slag? Neem contact op met Kleurkeuze of klik op deze link om de online garderobe check te boeken.

Aanvullende mogelijkheden

• Wil je je toegang tot de garderobe-management tool verlengen? Dat kan!
Prijzen per jaar:
o Toegang tot de garderobe-management tool €29.-
o Toegang tot de tool inclusief 4 shopsuggesties €79,-
o Toegang tot de tool inclusief inclusief 4 kledingcombinaties in je lookbook €79,-
o Toegang tot de tool inclusief 4 shopsuggesties en 4 kledingcombinaties €97,-
• Vind je het zelf fotograferen van je kleding een te tijdrovende of vervelende klus? Dan doe ik het voor je! Gemiddeld ben ik hier tussen de 1,5 en 3 uur mee bezig á €79,- per uur.
• Wil je face-to-face met mij aan de slag klik dan op imago coaching. Hieronder vind je alle adviezen van Kleurkeuze.