Wat is de levertijd van mijn bestelling? 

Kleurkeuze streeft er naar alle bestellingen binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling aan te bieden bij Post NL. Vanaf het moment dat het pakket overhandigd is duurt het nog maximaal 1-2 werkdagen tot het pakket bij u afgeleverd is.

Moet ik verzendkosten betalen?

Indien jouw bestelling € 50,- of hoger bedraagt berekenen we binnen Nederland geen verzendkosten! De retourkosten zijn volgens de ‘Wet Koop op Afstand’, voor jouw rekening.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

Ja, in het bestelproces kun je kiezen om een ‘ander afleveradres’ in te vullen. Staat het afleveradres op naam van een bedrijf, geef dan duidelijk de naam van de organisatie en evt. afdeling aan en vermeld ook duidelijk je eigen naam erbij. Als je de bestelling bij een vriend of vriendin wilt laten afleveren, vul dan bij het afleveradres het adres van je vriend(in) in.

Wil je een persoonlijke boodschap achterlaten voor de begunstigde dan kan je direct na het bestellen een persoonlijke boodschap mailen naar [email protected]. Vermeld daarbij om welke bestelling het gaat. Deze boodschap schrijven we met de hand op een leuk kaartje voor een persoonlijke touch!

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, Kleurkeuze levert aan alle landen met track & trace. Bestellingen kunnen worden verstuurd naar een groot aantal landen in Europa: België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje & Italië. Per land gelden andere portokosten. Voor meer informatie kun je mailen met de [email protected].

Retourneren & ruilen

Volgens de ‘Wet Koop op Afstand’ heb je 14 dagen bedenktijd. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je artikel retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd (mits alle artikelen van je bestelling aan ons zijn geretourneerd). Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk-in de originele staat en verpakking aan Kleurkeuze geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via [email protected] of gebruik maken van onderstaand modelformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het artikel reeds in goede orde retour ontvangen is. Het aankoopbedrag wordt op dezelfde rekening teruggestort als waarmee je de bestelling hebt betaald.

Download en print hier het retourfomulier

Voor landen buiten de EU geldt niet de ‘Koop op Afstand’ (unfortunately orders outside the European Union cannot be returned).

Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

Indien je niet volledig tevreden bent met de bestelde artikelen, kan je deze binnen 14 dagen na levering van het artikel, terugsturen of omruilen.

Retourprocedure:

 1. Binnen 14 dagen aan ons doorgeven (per e-mail) zonder opgaaf van reden en binnen 14 dagen retourneren.
 2. Vul het Ruil- of Retourformulier in
 3. Doe de artikelen die je terug wilt sturen samen met het ingevulde retourformulier in de originele verpakking in de kartonnen verzendverpakking en plak deze met tape stevig dicht. Stuur het pakket retour naar:
  Kleurkeuze
  Nic. Maesstraat 83 HS
  1071PS Amsterdam
 4. Belangrijk: Als je het pakket op het postkantoor afgeeft, ontvang je een verzendbevestiging met een 3S-nummer. Wij raden je aan deze bevestiging zorgvuldig te bewaren. Hiermee kun je het pakket volgen via track & trace.
 5. Kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening (volgens de Wet Koop op Afstand).

Reservering ruiling

Indien je het artikel wilt ruilen, verzoeken we je vriendelijk de gewenste nieuwe bestelling via e-mail bij ons te reserveren ([email protected]). We houden dan het gewenste artikel voor je vast en versturen het, zodra we jouw retour hebben ontvangen. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je ook het artikel vast via de webshop bestellen. Zodra we je retour hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen je aankoopbedrag retour. Voordeel voor jou is dat je zeker bent dat het gewenste artikel meteen verstuurd wordt en je niet hoeft te wachten totdat jouw retour bij ons binnen is.

Schade aan retourzending

Bij eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Kleurkeuze de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het artikel is ontstaan dan heeft Kleurkeuze de mogelijkheid om deze waardevermindering in rekening te brengen bij de klant.