Het Personal Shop Event zomer 2024

Het Personal Shop Event zomer 2024 HPSE

Kleurkeuze bestaat 20 jaar en dat vier ik graag met jou op mijn Personal Shop Event

Het is een bijzondere tijd voor Kleurkeuze, want we vieren ons 20-jarig bestaan! En wat is er nu een betere manier om dit jubileum te vieren dan met een fantastisch Personal Shop Event? Graag nodig ik jullie uit om samen met mij deze mijlpaal te vieren en te genieten van een unieke shopervaring.

Het Personal Shop Event

Heb je een hekel aan winkelen vanwege de drukte of de overweldigende hoeveelheid keuzes? Ervaar je stress van het retourneren van online aankopen? Vind je jezelf vaak in dezelfde soort kledingstukken? Of ben je er klaar mee om steeds weer items terug te moeten sturen? De verkeerde kleur en pasvorm? Dan is het Personal Shop Event perfect voor jou!

Het Personal Shop Event komt tegemoet aan de groeiende behoefte om bewuste kledingkeuzes te maken. Bij het event gaat het niet om snel iets kopen. Hier kun zorgvuldig overwegen of nieuwe kledingstukken echt bij je passen en waarde toevoegen aan je bestaande garderobe. En het allerbelangrijkste is eerlijk advies, zodat je alleen investeert in kleding die je echt gelukkig maakt!

Een onvergetelijke ervaring

Vanaf woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni staat ons Personal Shop Event helemaal in het teken van jou. Het wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je kunt genieten van een prachtige, kleurrijke collectie samengesteld uit de mooiste merken. Zoals Jansen Amsterdam, Cream, Dreamstar, Elvira, Eva Kayan, Kaffe, LeComte, Nümph, Smith & Soul, Red Button, Zilch, Jane Luska en K-Design.
HPSE merken zomer 2024
V.l.n.r.: K-Design Jumpsuit, K-Design Jurk, K-Design Jumpsuit, Jansen Amsterdam Blouse en Broek, Kaffe Trui, Red Button Jeans en Top, Red Button Broek en Blazer, Dreamstar Broek, Blazer en Blouse

Of je nu maat 34 hebt of maat 46, er is voor ieder wat wils. We hebben zorgvuldig rekening gehouden met verschillende kleurtypes en stijlfiguren, zodat je gegarandeerd iets vindt dat perfect bij jou past.

Wat kun je verwachten op ons Personal Shop Event?

Allereerst sta ik persoonlijk voor je klaar om je te adviseren over combinaties, kleur en styling. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt vernieuwen, ik help je graag om de perfecte keuzes te maken. Trui HPSE eigen merk zomer 2024
Er zijn ook truitjes van het eigen met van Het Personal Shop Event (HPSE) met een mooie halslijn in allerlei kleuren voor alle verschillende seizoenstypen.

Tijdens het event staat er ook heerlijke koffie en thee voor je klaar, vergezeld van wat lekkers om van te genieten terwijl je rondkijkt. En omdat we ons jubileum vieren, krijgt iedereen een verrassing mee naar huis als dank voor jullie steun gedurende deze 20 jaar.

Wil je deelnemen aan ons Personal Shop Event? Dat kan!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dat kan via een e-mail ([email protected]), Whatsapp (06-12764138), via het formulier in deze link of stuur me een privébericht. Je ontvangt dan een link waarop je je kunt inschrijven en een korte vragenlijst waarin je wat meer informatie kunt geven over je voorkeuren en wensen. Je kunt zelfs een foto van jezelf uploaden, je persoonlijke kleurenwaaier erop zetten en eventuele kledingstukken delen waar je graag een combinatie bij zoekt. Op die manier kan ik me nog beter voorbereiden om je tijdens het event van het beste advies te voorzien.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te verwelkomen op ons Personal Shop Event en samen te genieten van deze bijzondere gelegenheid.

Liefs,
Mirjam Bach
Logo HPSE Mirjam Bach Kleurkeuze Image Consulting