Wat zijn de betaalmogelijkheden?

1. IDEAL

Betalen met iDEAL is een veilige eenvoudige en snelle manier van online betalen. De volgende banken zijn hierbij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Knab, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. Kies gewoon je bank en volg de stappen. Voor informatie over betalen met iDEAL: www.ideal.nl

2. CREDITCARD

Bij Kleurkeuze kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Als je met creditcard wil betalen kies dan je creditcard maatschappij en ga verder met de betaling.

3. PAYPAL

Paypal is een online betaalsysteem. Een betaalsysteem waarmee consumenten (kopers) op een veilige manier aankopen kunnen doen op het internet. Als je via Paypal wil betalen, word je doorgestuurd naar een Paypal-login pagina. Op deze site vind je een overzicht van je bestelde artikelen en het aankoopbedrag.

Is mijn betaling beveiligd?

Ja! Voor het betalen van de bestelling maken we gebruik van Mollie, een collecterende payment service provider. Dat wil zeggen dat de transacties die via het systeem van Mollie verwerkt worden, eerst binnen komen op een tussenrekening, voordat deze worden uitbetaald naar de begunstigde (de webwinkelier). Mollie is geautoriseerd door De Nederlandse Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van Payment Services Directive/PSD en voldoet aan de regels die door deze instantie worden gesteld. Meer informatie over deze vergunning is terug te vinden op de website van DNB. Meer informatie over Mollie vind je op https://www.mollie.com/nl/

Hoe lang duurt een terugbetaling na betaling met ideal of creditcard?

Indien je een artikel retourneert, storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag retour op dezelfde rekening waarmee je betaald hebt, zodra we het artikel retour hebben ontvangen. Bij een terugbetaling op je creditcard wordt het bedrag gestorneerd. Je kunt het bedrag terugvinden op het maandoverzicht van je creditcard.

Zijn de prijzen op de site inclusief 21% btw?

De prijzen van de artikelen op de website zijn inclusief 21% btw. De omzet belasting wordt berekend en getoond als onderdeel van de definitieve factuur vóór je toestemming geeft voor de betaling. Alle eventuele invoerrechten en lokale belastingen bij orders buiten de Europese Unie zijn voor rekening van de klant. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De prijzen van de diensten van Kleurkeuze zijn exclusief 21% BTW. Als particulier ben je ook van harte welkom. Informeer naar de prijzen voor particulieren en bel:020-4703755 of 06-12764138.

Artikelen in sale?

Wanneer een artikel dat je hebt gekocht binnen 7 dagen in sale komt en je reageert per e-mail ([email protected]) binnen 7 dagen na de aankoop, dan ontvang je een kortingscode voor een volgende aankoop t.w.v. het prijsverschil.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet in combinatie met korting- en actiecodes gekocht worden. Bij vragen of opmerkingen kun je mailen naar: [email protected]

Hoe betaal ik als ik een kortingscode heb?

Een tegoedbon/kortingscode is een code die je kunt invoeren in het veld “Kortingscode” in het winkelwagentje, onder de bestelde artikelen. Vervolgens klik je op de ‘Pas toe’ knop. Automatisch wordt dan de waarde van de tegoedbon/kortingscode van je bestelling afgetrokken.