Het Personal Shop Event Winter 2024

Het Personal Shop Event Winter 2024

Het Personal Shop Event Winter 2024

Kom naar het exclusieve Personal Shop Event van Kleurkeuze

Speciaal voor mijn gewaardeerde klanten organiseer ik weer een EXCLUSIEF Personal Shop Event. Graag nodig ik jullie uit om te genieten van een unieke shopervaring.

Het Personal Shop Event

Heb je een hekel aan winkelen vanwege de drukte of de overweldigende hoeveelheid keuzes? Ervaar je stress van het retourneren van online aankopen? Vind je jezelf vaak in dezelfde soort kledingstukken? Of ben je er klaar mee om steeds weer items terug te moeten sturen? De verkeerde kleur en pasvorm? Dan is Het Personal Shop Event perfect voor jou!

Het Personal Shop Event komt tegemoet aan de groeiende behoefte om bewuste kledingkeuzes te maken. Bij het event gaat het niet om snel iets kopen. Hier kun zorgvuldig overwegen of nieuwe kledingstukken echt bij je passen en waarde toevoegen aan je bestaande garderobe. En het allerbelangrijkste is eerlijk advies, zodat je alleen investeert in kleding die je echt gelukkig maakt!

Een onvergetelijke ervaring

Vanaf woensdag 23 oktober tot en met zondag 27 oktober staat ons Personal Shop Event helemaal in het teken van jou. Het wordt een onvergetelijke ervaring waarbij je kunt genieten van een prachtige, kleurrijke collectie samengesteld uit de mooiste merken. Zoals Jansen Amsterdam, href=”https://www.redbutton.com/”>Red Button, Zilch, Jane Luska en K-Design, Cream, Dreamstar, Elvira, Eva Kayan, Kaffe, LeComte, Nümph, Smith & Soul, Zizo, Maicazz Nümpf, Spanx Shapewear, Dolcezza.
Merken Het Personal Shop Event winter 2024
V.l.n.r.: K-Design Jumpsuit, Zilch pak en top, Red Button Trui en Broek, Maicazz Pak, Kaffe Trui, Nümpf Trui en Rok, Zilch Jas

Of je nu maat 34 hebt of maat 46, er is voor ieder wat wils. We hebben zorgvuldig rekening gehouden met verschillende kleurtypes en stijlfiguren, zodat je gegarandeerd iets vindt dat perfect bij jou past.

Wat kun je verwachten op ons Personal Shop Event?

Allereerst sta ik persoonlijk voor je klaar om je te adviseren over combinaties, kleur en styling. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je garderobe wilt vernieuwen, ik help je graag om de perfecte keuzes te maken. Trui HPSE eigen merk zomer 2024
Er zijn ook truitjes van het eigen met van Het Personal Shop Event (HPSE) met een mooie halslijn in allerlei kleuren voor alle verschillende seizoenstypen.

Tijdens het event staat er ook heerlijke koffie en thee voor je klaar, vergezeld van wat lekkers om van te genieten terwijl je rondkijkt. En dat is nog niet alles! Mijn klanten wil ik graag een cadeautje meegeven. Wat dit is, blijft een verrassing.

Wil je deelnemen aan ons Personal Shop Event? Dat kan!

Wil je meer informatie of je aanmelden? Dat kan via een e-mail ([email protected]), Whatsapp (06-12764138), via het formulier in deze link of stuur me een privébericht. Je ontvangt dan een link waarop je je kunt inschrijven en een korte vragenlijst waarin je wat meer informatie kunt geven over je voorkeuren en wensen. Je kunt zelfs een foto van jezelf uploaden, je persoonlijke kleurenwaaier erop zetten en eventuele kledingstukken delen waar je graag een combinatie bij zoekt. Op die manier kan ik me nog beter voorbereiden om je tijdens het event van het beste advies te voorzien.

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te verwelkomen op ons Personal Shop Event.

Liefs,
Mirjam Bach
Logo HPSE Mirjam Bach Kleurkeuze Image Consulting

Trendkleuren winter 2024/2025

trendkleuren winter 2024/2025

trendkleuren winter 2024/2025

Wat zijn de trendkleuren winter 2024/2025?

Wat is een betere manier om je hierop voor te bereiden dan door je garderobe een frisse update te geven met de nieuwste trendkleuren voor het winterseizoen van 2024/2025? Het trendrapport van het Amerikaanse kleureninstituut Pantone onthult dat energieke tinten de hybride levensstijl van mensen ondersteunen. De modetrends voor dit seizoen draaien om een rijk en aards kleurenpalet dat de nadruk legt op tinten geïnspireerd door natuurlijke pigmenten, met ruimte voor medium en neutrale tinten. Deze combinatie biedt een perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. De tijdloze uitstraling van deze kleuren vertraagt de trendcycli en bevordert een bewustere manier van consumeren. In deze blog nemen we je mee door de meest opvallende kleurentrends voor deze winter.

De trendkleuren voor deze winter

Pantone heeft 10 kleuren aangewezen die de modecollecties voor de komende winter zullen bepalen. Vergeet niet de Pantone kleur van het jaar 2024, Peach Fuzz. Deze kleur is gekozen om onze gezamenlijke behoefte aan zachtheid uit te drukken. Het is een zachte tint die aanvoelt als een warme omhelzing. Daarom is Peach Fuzz de perfecte keuze.
Peach Fuzz kleding

Als we vooruitblikken op de trends voor 2025, wordt duidelijk dat grijs de nieuwe favoriet is in de wereld van denim. Deze veelzijdige neutrale tint is perfect voor elk seizoen. Grijs biedt een frisse afwisseling van de klassieke blauwe denim, terwijl het een zachter alternatief vormt voor zwart. Bovendien laat het zich gemakkelijk combineren met een breed scala aan kleuren en kledingstukken.

Tomato cream

Een warme mix van oranje en rood die elke outfit een energieke uitstraling geeft. Deze tint straalt vrolijkheid en creativiteit uit, perfect voor wie een statement wil maken met een subtiele twist!
Tomato Cream trendkleur winter 2024/2025
V.l.n.r.: Stefanel Blouseshirt, Brax Broek, Hemisphere Kasjmier Pullover, Vero Moda Minirok, Christian Berg Jas, Lauren Ralph Lauren Loafers (foto’s Peek&Cloppenburg)

Scarlet Smile

Een gedurfde, levendige roodtint die direct een gevoel van zelfvertrouwen en speelsheid oproept. Deze krachtige kleur zorgt voor een stralende, vrolijke uitstraling en voegt een vleugje glamour toe aan elke look!
Scarlet Smile trendkleur winter 2024/2025
V.l.n.r.: Emporio Armani Jurk, Christian Berg Coltrui, Luisa Cerano Broek, Emporio Armani Blazer, Polo Ralph Lauren Jas, Tommy Hilfiger Tas (foto’s Peek&Cloppenburg)

Golden Palm

Golden Palm is een warme, luxe goudtint die een gevoel van verfijning en elegantie uitstraalt. Een nieuwe ecokleur die zowel verrassend als vertrouwd is.
Golden Palm trendkleur winter 2024
V.l.n.r.: Max Mara Jurk, More & More Shirt, MAX &Co. Rok, Smith and Soul Pullover, Smith and Soul Hoodie, Roxy Beanie (foto’s Peek&Cloppenburg)

Aventurine

Aventurine is een mineraalachtige kleur die doet denken aan zachte, natuurlijke tinten van groen, geïnspireerd op de gelijknamige edelsteen. Het straalt rust en elegantie uit.
Aventurine trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Luxuar Avondurk, Marc Cain Blouse, TONI Broek, Marc Cain Trui, Polo Ralph Lauren Jack, BOGNER Tas (foto’s Peek&Cloppenburg)

Red Orange

Red Orange is een krachtige, levendige kleur die energie en empowerment uitstraalt en een mix van rood en oranje combineert. Deze trendkleur straalt warmte en passie uit, perfect om een gedurfd statement te maken.
Red Orange trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Bash Jurk , Max Mara Studio Vest, Luisa Cerano Broek, Herzensangelegenheit Top, Comma Blazer, Ichi Beanie, Ichi Handschoenen, Ichi Hoofdband (foto’s Peek&Cloppenburg)

Fern

Fern is een frisse, aardse groentint die doet denken aan weelderige varens en de natuur. Deze trendkleur brengt een gevoel van rust en vernieuwing in je garderobe.
Fern trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Juicy Couture Broek, Milano Italy Blouse, Hey Kyla Avondjurk, EA7 Emperio Armani Sweat Jack, LeGer by Lena Blazer, Michael Kors Tas (foto’s Peek&Cloppenburg)

Italian Plum

Italian Plum is een rijke, diepe paarstint met warme, mysterieuze ondertonen, geïnspireerd door de diepte van rijpe pruimen. Deze luxe kleur voegt een vleugje elegantie en verfijning toe.
Italian Plum trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Cambio Broek, Luisa Cerano Trui, Lauren Ralph Lauren Rok, Luisa Cerano Top, Luisa Cerano Blazer, Fraas Sjaal (foto’s Peek&Cloppenburg)

Moonstruck

Moonstruck is een zachte, neutrale tint met een subtiele mix van grijs en beige, die een rustige en verfijnde uitstraling geeft. Deze veelzijdige trendkleur die rust en stabiliteit oproept.
Moon Struck trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Drykorn Rok, Boss Trui, Boss Broek, Noir Blousetop, Cinque Jas, Steve Madden Sneakers (foto’s Peek&Cloppenburg)

Winter Sky

Winter Sky is een koele, ijzige blauwgrijze tint die de serene en stille sfeer van een heldere winterlucht oproept. Deze trendkleur straalt frisheid en kalmte uit, ideaal voor een minimalistische en moderne uitstraling.
Winter Sky trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Marc Cain Broek, Marc Cain Trui, Cambio Jeans, Emporio Armani Blouse, Marc Cain Blazer, Guess Tas (foto’s Peek&Cloppenburg)

Lucent White

Lucent White is een optisch heldere, stralende witte kleur tint met een vleugje zachtheid, die eenvoudige effectiviteit uitstraalt. Deze trendkleur is perfect om licht en fris over te komen, en creëert een gevoel van openheid en puurheid.
Lucent White trendkleur winter 2025
V.l.n.r.: Marc Cain Broek, Marc Cain Jack, Adrianna Papell Jumpsuit, Stella Nova Blouse, Tommy Jeans Jack, Högl Sneakers (foto’s Peek&Cloppenburg)

Welke kleur laat jou deze winter stralen?

Ben je benieuwd hoe je deze trendkleuren deze herfst en winter kunt toepassen in jouw garderobe? Schrijf je dan GRATIS in voor het Personal Shop Event en ontdek met mijn advies kleding in de nieuwste trendkleuren die perfect bij jou en jouw kledingkast passen. Heb je vragen over de trendkleuren of benieuwd naar welk seizoenstype jij bent? Stuur mij dan een mail naar [email protected], dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over de trendkleuren of ben je benieuwd naar welk seizoenstype jij bent? Investeer dan in een kleuradvies en stuur mij dan een mail naar [email protected], dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over hoe je deze trendkleuren kunt combineren met je bestaande garderobe? Of wil je duurzaam shoppen in je eigen kledingkast? Investeer dan in een garderobe check of misschien is personal shoppen iets voor jou.

Wil je liever niet reizen of is Amsterdam te ver voor je dan zijn online kledingadviezen een perfecte oplossing voor jou.

Liefs,
Mirjam Bach