Zomertype Zilch

Haal het beste uit jezelf!

Negen van de tien keer dat je een compliment krijgt over je kleding, betekent dit dat je de verkeerde kleur draagt. Pas als mensen zeggen ‘wat zie jij er goed uit’ of ‘wat staat dat je goed’, weet je dat je kleding bij je past.
De juiste kleuren in kleding en accessoires zijn erg belangrijk. Kleuradvies geeft je inzicht in wat voor jou de juiste kleuren zijn, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Zilch heeft je een persoonlijk kleuradvies cadeau gegeven bij Kleurkeuze Image Consulting. Op basis van jouw persoonlijke natuurlijke nuances (kleur van je ogen, huid en haar) ben je als zomertype geanalyseerd. Je hebt ondertussen jouw zomer kleurkaart ontvangen en hieronder krijg je nog wat tips over de kleuren die mooi bij jou passen uit de prachtige Zilch collectie.

Kleurkeuze Image Consulting geeft ook stijladvies, garderobechecks, imago coaching trajecten en kan met je personal shoppen.

Heb je vragen over kleuradvies of wil je een afspraak maken bij Kleurkeuze? Neem contact met op met Kleurkeuze.

Persoonlijke kleuranalyse

Jouw persoonlijke kleurkenmerken maken jou tot een bepaald kleur- en seizoenstype: warm of koel, helder of zacht, licht of donker; en natuurlijk herfst, winter, zomer of lente. Hieruit volgt een overzicht van kleuren die met jouw kenmerken in harmonie zijn. Oftewel: kleuren waar jij van gaat stralen.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke kleurenanalyse te doen waarbij je een op maat gemaakte kleurenwaaier ontvangt, waarmee winkelen voortaan makkelijker wordt. De unieke kleurenwaaier telt 42 kleuren en kleurtinten die op jouw persoonlijk zijn afgestemd. De kleurwaaier bestaat uit basis- en accentkleuren, kleuren die jouw haar-, oog- en huidskleur naar voren laten komen en tips over het gebruik van de kleuren voor het creëren van een bepaalde uitstraling.

“Sinds Mirjam mij 15 jaar geleden kleur- en stylingadvies heeft gegeven, heb ik zoveel meer complimenten gekregen over mijn looks. Ik heb al vele coachingscliënten naar haar doorverwezen die ze naar volle tevredenheid heeft geholpen met verbetering van hun imago- en persoonlijke uitstraling.
Dit komt immers je persoonlijke overtuigingskracht ten goede (heel belangrijk om je ambities te realiseren) en bovendien werkt buitenkant naar binnen- als je weet dat je er goed uitziet, voel je je ook krachtiger.
Mirjam is een toegankelijke, warme, enthousiaste en vrolijke persoonlijkheid. Je voelt je snel op je gemak bij haar en ze luistert goed naar je eigen voorkeuren. Ze heeft geen opdringerige coachingsstijl, ze geeft je advies en de ruimte om zelf te kiezen. Ik beveel haar van harte aan!”

Gerda de Weerdt-Agile Coach/Agile HR/Relatietherapeut

Investering

Voor de varianten van kleuradvies hanteert Kleurkeuze onderstaande tarieven. De genoemde bedragen zijn voor bedrijven excl. BTW.

• Een persoonlijke analyse en kleuradvies (incl. persoonlijke kleurenwaaier t.w.v. €85,-) kost €155,- per persoon.
• Een persoonlijk online kleuradvies (incl. kleurkaart t.w.v. €10,-) kost €65,- per persoon.
• Een persoonlijke stijlanalyse (incl. stijlboek) kost €197,- per persoon.

Wil jij meer informatie over de adviezen die Kleurkeuze geeft of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam geeft op een hele open, vrije en speelse manier advies en laat zien wat je met een kleur kan bereiken.
Je krijgt duidelijke uitleg met goede onderbouwing, advies over welke kleur er wel of niet bij je huid past.
Ook geeft ze met behulp van voorbeelden aan welke kleur je kunt gebruiken voor bepaalde gelegenheden.
Kleuren betekenen heel veel. Zo kan bij de juiste persoon de kleur rood heel krachtig en zakelijk overkomen. Dit was voor mij echt een eye opener. Er zullen echt wat kleuren uit mijn kast gaan verdwijnen MAAR ook bijkomen!
Normaal gesproken zou ik bijvoorbeeld de kleur rood laten liggen of hangen, maar na mijn consult met Mirjam ga ik toch eens op zoek naar een mooi rood jasje.
Maar ik wacht eerst op mijn geheugen-steun; een persoonlijke kleuren waaier zodat je deze met je mee kunt nemen op jacht naar nieuwe kleding.”

Yvonne Overduin-Manager Application Management Team