Zelfverzekerd Social media

ZELFVERZEKERD COMMUNICEREN OP SOCIAL MEDIA

Tijdens deze trainingsdag, die ik in samenwerking met videovrouw Lilian Plas organiseer, leer je hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren op video, door middel van jouw uitstraling, kleding en kleur.
Daarnaast leer je ook een goede video maken en editen op je laptop.

Dit vonden de deelnemers van de trainingsdag:

Heb je vragen over deze training of wil je aanmelden? Neem contact met op met Kleurkeuze.

Dit vond Miriam van de training

“Ik heb deelgenomen aan de trainingsdag, omdat ik diverse manieren aan het bekijken/uitproberen ben om mijzelf (en wat ik wil vertellen) meer te laten zien.

Het geheel was een leuke combinatie van ‘wat’ en ‘hoe’ met betrekking tot video’s op social media. Beide dames zijn heel kundig op hun eigen vakgebied en daagden uit het ‘wat’ te onderzoeken: Wat wil je uitstralen? Welke indruk wil je maken? Welke boodschap wil je overbrengen? Wat zou je kunnen laten zien van jouw ‘product’? Daarna konden ze goed het ‘hoe’ uitleggen: Hoe maak je (bijvoorbeeld) een sterke indruk? Hoe kun je dat in een video laten zien? En heel technisch: hoe doe je dat, een video maken?

Wat concreter: Mirjam kan heel goed laten zien wat kleding, houding, kleuren doen. Mooi om te zien hoe een klein detail een groot verschil kan maken. Lilian had voor iedereen goede video-ideeën bij hun product en weet alle ins en outs van video maken – van filmen tot editen – op een begrijpelijke manier over te brengen, inclusief allerhande tips en uitgebreide tutorials. Kortom, deze workshop van twee bevlogen dames is erg inspirerend en een aanrader!”

Miriam Okhuijzen-Tekstschrijver

Dit krijg je voor de investering van € 497,- excl. BTW

Je krijgt:

* Een trainingsdag van 09:45 – 17:00 in Amsterdam Zuid.

* Koffie/thee/water, een lunch en gezonde snacks.

* Een training over communicatie met kleur en kleding.

* De unieke Persoonlijke kracht test om jouw persoonlijke kracht te meten.

* Jouw Persoonlijke kracht rapport dat inzicht geeft in jouw unieke kracht om deze zichtbaar te maken.

* Hulp bij het bepalen van jouw gewenste uitstraling (online en offline) en hoe je dit kunt bereiken met kleding, kleur en make-up.

* Een werkboek met opdrachten over kleur, uitstraling en imago.

* Tips voor het maken van een goede video (techniek filmen, apparatuur, do’s & dont’s).

* Een training over hoe je een video moet knippen/plakken, ondertitelen en een logo toevoegt op je laptop.

* Een handleiding ‘Video’s editen in Davinci Resolve’.

* Een paar video tutorials om thuis verder te oefenen met het editen van je video’s.

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

Dinsdag 8 december

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom ik samenwerk met Lilian

Lilian en ik hebben elkaar leren kennen via social media, namelijk via Instagram.
Onze samenwerking is dus meteen een mooi resultaat van aanwezig zijn op social media met je bedrijf.

Wij waren het er al snel over eens hoe belangrijk video en kleding en kleur is voor je zichtbaarheid. Lilian heeft jarenlange ervaring met het maken van video’s voor ondernemers. In haar vak als videovrouw wil ze laten zien dat video helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat je met een paar praktische tools en de juiste mindset heel makkelijk zelf video’s kunt maken. Lilian heeft mij geïnspireerd om video nu zelf in te zetten als marketing en communicatie middel voor mijn bedrijf.

Wij geloven allebei dat video ontzettend belangrijk is voor je communicatie en je hiermee onderscheidend kan zijn op social media.

Wil jij meer informatie over deze training of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam en ik hebben elkaar leren kennen via social media. We waren het er al snel over eens hoe belangrijk kleding en kleur is voor je zichtbaarheid.

Mirjam heeft jarenlange ervaring in de modebranche. In haar vak als kleur- en kledingadviseuse leert ze mensen hoe ze het beste uit zichzelf naar voren kunnen halen.

We geloven allebei dat kleur en kleding ontzettend belangrijk is voor je communicatie en je hiermee onderscheidend kan zijn op social media, maar ook in het ‘echte’ leven”
Lilian Plas-Videovrouw