Sollicitatie

SOLLICITEREN OPTIMALISEREN

Tijdens deze trainingsdag voor professionals, die ik in samenwerking met Julia Legro van YES!Works Career Development organiseer, leer je hoe jij jezelf krachtig kunt presenteren tijdens een sollicitatie.

Heb je vragen over deze training of wil je aanmelden? Neem contact met op met Kleurkeuze.

Dit vonden deelnemers van de training

“Zeer inspirerend.”

“Ik heb veel dingen geleerd.”

“Heel concreet!”

Dit krijg je voor de investering van € 497,- excl. BTW

Tijdens deze dag, krijg je:

* Een training van 09:45 – 17:00 in Amsterdam Zuid.

* Koffie/thee/water, een lunch en snacks.

* De unieke Persoonlijke kracht test om jouw persoonlijke kracht te meten.

* Jouw Persoonlijke kracht rapport dat inzicht geeft in jouw unieke kracht om deze zichtbaar te maken.

* Uitgebreid kleur- en styling advies om (online en offline) een positieve, onvergetelijke indruk achter te laten.

* Een helder beeld van wie je bent en wat je wilt.

* Tips om jezelf concreet en specifiek te verwoorden met een ‘persoonlijke sales pitch’.

* Presentatie ‘trucs’ die onbewust een groot verschil maken in de totale indruk die je achterlaat.

* De ontdekking dat het eigenlijk een heel enthousiasmerend proces is om je kwaliteiten en talenten naar voren te brengen!

AANMELDEN VOOR DE TRAINING

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom ik samenwerk met Julia?

Julia en ik kennen elkaar al vanaf onze kleutertijd en woonden bij elkaar om de hoek. Met onze specifieke expertises inspireren we elkaar in onze bedrijven. We zijn allebei na een (internationale) carrière begonnen met onze bedrijven Yes!Works en Kleurkeuze Image Consulting.

Onze stijl van coaching wordt omschreven als stimulerend, inspirerend en praktisch. Onze eerlijke aanpak zorgt voor zelfkennis, zet aan tot actie en leidt tot echte resultaten.

Wij waren het er al snel over eens dat we onze expertise moesten combineren omdat wij allebei geloven dat jouw presentatie en zichtbaarheid zowel als persoon als op papier heel veel kan doen voor jouw uitstraling en onderscheidend vermogen tijdens een sollicitatietraject.
Julia heeft jarenlange ervaring als Career Development Coach voor professionals. Daarvoor heeft zij in het internationale bedrijfsleven gewerkt waarbij haar laatste functie Head of Recruitment was bij een groot strategie advieskantoor.

Wij geloven allebei dat jouw presentatie zowel online als in persoon ontzettend belangrijk is om een optimale onderscheidende indruk achter te laten tijdens jouw sollicitatietraject.

Wil jij meer informatie over deze training of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam en ik kennen elkaar al meer dan 45 jaar. Onze passie is mensen te inspireren en te laten ontdekken wat hun persoonlijke kracht en drijfveren zijn. We bundelen hiervoor graag onze expertise om jouw kwaliteiten en talenten zichtbaar te maken en een onvergetelijke indruk achter te laten tijdens jouw carrière pad.
Mirjam heeft jarenlang ervaring in de modebranche en legde de basis voor haar carrière in New York, USA. In haar vak als imago expert leert ze mensen hoe ze het beste uit zichzelf naar voren kunnen halen.
We geloven allebei dat kleur en kleding ontzettend belangrijk is voor je (non-verbale) communicatie en dit kan inzetten om je te onderscheiden bij je presentatie in jouw loopbaan. Laat je carrière voor je werken!
Mr. Julia Stoel-Legro-YES!Works Creative Career Development