OPLEIDINGEN
Als je interesse verder gaat dan de belangstelling voor een kleur en kledingadvies, is het goed te weten dat er een opleiding bestaat voor kleurstyling. Het opleidingsinstituut verzorgt professionele opleidingen voor kleurenanalyses en bijbehorende make-up-adviezen. Tevens word je opgeleid om stijl, garderobeplanning en algemene kledingadviezen te verzorgen voor zowel dames als heren. Je kan met ondersteuning het beroep van de toekomst uitbouwen tot een gezonde winstgevende business.

Na een intensieve basistraining (verdeeld over meerdere weken) ben je in staat kleurenanalyses te verzorgen. De opleiding is bestemd voor iedereen die op topniveau werkzaam wil zijn als kleurstylist met een zeer geavanceerd kleurensysteem. Bij dit kleurensysteem kun je gebruik maken van een softwareprogramma om de meetresultaten te toetsen aan de analysegegevens.

Aansluitend op deze basistraining bestaat de mogelijkheid een stijltraining te volgen tot imageconsultant en personal shopper. Tijdens deze training leer je de klant een goed en persoonlijk kledingadvies te geven. Voor dit advies maak je gebruik van het Persoonlijk Stijlboek. Hierin worden voor de klant diverse aandachtspunten duidelijk toegelicht. De opleidingen worden verzorgd door internationaal ervaren trainsters die met de nieuwste technieken werken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Maak je belangstelling dan kenbaar via de e-mail of bel naar Kleurkeuze (Mirjam Bach) Tel:020-4703755.

 

KleurKeuze Image Consulting
Mirjam Bach - Nic. Maesstraat 83 hs, 1071 PS Amsterdam