Herfsttype B&T

Haal het beste uit jezelf!

Negen van de tien keer dat je een compliment krijgt over je kleding, betekent dit dat je de verkeerde kleur draagt. Pas als mensen zeggen ‘wat zie jij er goed uit’ of ‘wat staat dat je goed’, weet je dat je kleding bij je past.
De juiste kleuren in kleding en accessoires zijn erg belangrijk. Kleuradvies geeft je inzicht in wat voor jou de juiste kleuren zijn, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

herfsttype kleding man
Kleurkeuze heeft tijdens jouw persoonlijke consult op kantoor op basis van jouw persoonlijke natuurlijke nuances (kleur van je ogen, huid en haar) een kleurenanalyse gedaan en hierbij ben je als herfsttype geanalyseerd. Je hebt tijdens dit consult jouw herfst seizoenspas ontvangen en hieronder krijg je nog wat tips over de kleuren die mooi bij jou passen.

Kleurkeuze Image Consulting geeft ook stijladvies, garderobechecks, imago coaching trajecten en kan met je personal shoppen.

Heb je nog vragen over jouw kleuradvies of wil je nog een afspraak maken bij Kleurkeuze? Neem dan contact op met Kleurkeuze.

Persoonlijke kleuranalyse

Jouw persoonlijke kleurkenmerken maken jou tot een bepaald kleur- en seizoenstype: warm of koel, helder of zacht, licht of donker; en natuurlijk herfst, winter, zomer of lente. Hieruit volgt een overzicht van kleuren die met jouw kenmerken in harmonie zijn. Oftewel: kleuren waar jij van gaat stralen.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke kleurenanalyse te doen waarbij je een op maat gemaakte kleurenwaaier ontvangt, waarmee winkelen voortaan makkelijker wordt. De unieke kleurenwaaier telt 42 kleuren en kleurtinten die op jouw persoonlijk zijn afgestemd. De kleurwaaier bestaat uit basis- en accentkleuren, kleuren die jouw haar-, oog- en huidskleur naar voren laten komen en tips over het gebruik van de kleuren voor het creëren van een bepaalde uitstraling.

“Absolute aanrader!
Mirjam geeft je doeltreffend inzicht in hoe je kleuren in je voordeel kan laten werken en ondersteunt dit met praktische inzichten. Helder, hulpvaardig en inzichtelijk advies.”

Reinoud van den Wall Bake, Sr. Manager, KPMG

Investering

Voor de varianten van kleuradvies hanteert Kleurkeuze onderstaande tarieven. De genoemde bedragen zijn voor bedrijven excl. BTW.

• Een persoonlijke analyse en kleuradvies (incl. persoonlijke kleurenwaaier t.w.v. €85,-) kost €175,- per persoon.
• Een persoonlijk online kleuradvies (incl. kleurkaart t.w.v. €10,-) kost €65,- per persoon.
• Een persoonlijke stijlanalyse (incl. stijlboek) kost €197,- per persoon.

Wil jij meer informatie over de adviezen die Kleurkeuze geeft of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Iets meer dan een jaar geleden heb ik met mijn broers een kleurenwaaier laten maken bij Kleurkeuze.
Ik gebruik de waaier ontzettend vaak bij het kopen van nieuwe kleren, kleuren waar ik in eerste instantie niet voor gekozen zou hebben, blijken achteraf een erg goede keuze.
Mirjam geeft niet alleen advies over welke kleuren goed bij je passen, maar juist ook waarom, en hoe andere mensen je zien met bepaalde kleuren.
Ik wilde graag nog wat laten aanpassen aan de waaier na een tijd, dat was geen enkel probleem, uitstekend geholpen. Vorige week heb ik met mijn broers een aanvullend gesprek gehad met Mirjam om nog meer uitleg te krijgen over het gebruik van de waaier. Ik raad het zeer aan om de kleurenwaaier te laten maken bij Kleurkeuze, iets waar je de rest van je leven nog profijt van zal hebben.”

Olivier van de Wall Bake, Capital Structuring & Advisory, ING