Pak je podium Personal Branding Fotoshoot

Krachtig in beeld tijdens jouw “Pak je podium – Personal Branding Fotoshoot”

Of je nu ondernemer bent of een professional, iedereen die online en offline zichtbaar wil zijn heeft een beeldbank nodig. Met deze foto’s kun je jezelf goed laten zien en onderscheidend zijn. Je kunt laten zien wie je bent, wat je doet en wat je voor een ander kan betekenen. De foto’s die gemaakt worden, kun je gebruiken voor je website, publicaties, social media zoals LinkedIn (profielfoto), Instagram, Facebook en andere PR doeleinden.

Ons doel is om jou krachtig, zelfverzekerd en ontspannen in beeld te brengen met professionele, heldere, mooie foto’s die jouw persoonlijkheid benadrukken. Je krijgt advies over de kleur, stijl en combinaties voor 2 outfits, samengesteld uit je eigen garderobe, die je kan dragen tijdens de fotoshoot.

Tijdens deze “Pak je podium – Personal Branding fotoshoot”, die ik in samenwerking met fotograaf Yvonne Verhulsdonk organiseer op een prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid, zorgen we er samen voor dat jij krachtig in beeld komt.

Outfitadvies voor jouw Pak je podium – Personal Branding Fotoshoot

Voorafgaand aan de fotoshoot ontvang je een vragenlijst over jouw gewenste uitstraling. Vervolgens krijg je een intakegesprek via Zoom. Hierin bespreek ik waar je de foto’s voor wilt gebruiken. Ik kijk met je mee naar de outfits die je hebt uitgezocht en geef advies over de kleur, stijl en combinaties over de twee outfits die je gaat dragen tijdens de fotoshoot. Zo zorgen we samen voor een perfect resultaat: mooie, ontspannen en zelfverzekerde foto’s waarmee jij jouw podium pakt.

“Mirjam heeft mij bewust gemaakt van de effecten die kleding kan hebben op wat je wilt uitstralen. Ik heb bij haar het imago coaching traject “AMBITION” gevolgd om als IT-professional meer gezien te worden als professional en expert in mijn vakgebied. Dit traject heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Mirjam heeft met veel enthousiasme hele bruikbare en toepasbare adviezen gegeven. Ze heeft me laten zien wat mijn kracht is en hoe ik dat met kleding zichtbaar kan maken.
Ze heeft me geïnspireerd om zelf verder aan de slag te gaan. Mirjam is een echte professional, is toegankelijk en respectvol. Ik heb meteen de fotoshoot erbij gedaan waardoor ik heel veel goede bruikbare foto’s heb voor op mijn LinkedIn profiel, andere social media en mijn beeldbank.”

Tulsa de Boer-Contractmanager ICT bedrijf


Als jij dit zoekt dan is deze “Pak je podium – Personal Branding Fotoshoot” echt iets voor jou en kan je je hieronder aanmelden of direct boeken. Heb je vragen over deze fotoshoot? Neem contact op met Kleurkeuze.

Waar en wanneer vindt de “Pak je podium-Personal Branding Fotoshoot” plaats:

Woensdag 14 april 2021
Boutique Hotel Apollofirst; Apollolaan 123-127 te Amsterdam
Er is keuze uit 6 timeslots tussen 10:00-16:00 uur

Zorg dat je meer dan een uur vooraf aanwezig bent voor de styling.

Voor de snelle beslisser is de investering nu tijdelijk €197,- excl. BTW ipv €297,-

Je krijgt:
* Vragenlijst over de gewenste uitstraling.
* Intake van 0,5 uur via Zoom waarin we de 2 outfits bespreken.
* Stylingadvies met 2 outfits samengesteld uit jouw eigen collectie.
* Een handige lijst met (kleding)tips voor een goede voorbereiding.
* Ontvangst met drankje en lekkers op prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid
* Fotoshoot door Yvonne van 45 minuten met 2 verschillende outfits.
* Styling door Mirjam tijdens de fotoshoot
* Online fotogalerij waaruit je zelf 5 bewerkte professionele foto’s kan kiezen
* Vijf foto’s waar je stralend en krachtig op staat (rechtenvrij).
* Visagie voor de fotoshoot (optioneel €39,00 exclusief BTW)
* Haarstyling voor de fotoshoot (optioneel €55,00 exclusief BTW)

Optioneel: Visagie, haarstyling en/of een overnachting zijn indien gewenst bij te boeken.

AANMELDEN VOOR DE PAK JE PODIUM – PERSONAL BRANDING FOTOSHOOT

Woensdag 14 april 2021

* De “Pak je podium – Personal Branding Fotoshoot zal geheel volgens de RIVM richtlijnen plaatsvinden.
* Aanmeldingen zijn onder voorbehoud ivm met eventueel aangepaste RIVM maatregelen.

Waarom ik samenwerk met Yvonne

Yvonne en ik hebben elkaar leren kennen via social media, namelijk via Instagram.
Onze samenwerking is dus meteen een mooi resultaat van aanwezig zijn op social media met je bedrijf.

Wij waren het er al snel over eens hoe belangrijk foto’s en kleding en kleur is voor je zichtbaarheid. Yvonne heeft jarenlange ervaring met het maken van foto’s voor vrouwelijke ondernemers. In haar vak als portretfotograaf voor vrouwelijke ondernemers zorgt zij ervoor dat iedereen ontspannen en met plezier op de foto gaat. Yvonne heeft mij ook gefotografeerd. Ik ben absoluut niet fotogeniek, maar Yvonne heeft mij ontspannen en krachtig vast te weten leggen. Deze prachtige foto’s gebruik ik regelmatig op mijn website en mijn social media.

Wil jij meer informatie over deze “Pak je podium Personal Branding Fotoshoot” of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Vorig jaar leerde ik Mirjam kennen bij een kop koffie. We hadden direct een klik. Dit jaar heb ik door Mirjam de garderobe-check laten doen. Mijn kasten puilden uit en ik had nooit iets om aan te trekken. Mirjam stuurde me vooraf een mail met de voorbereidende stappen en toen ze bij me thuis was konden we gelijk aan de slag.
Ze maakte mooie combinaties met mijn eigen kleren en hielp me om afscheid te nemen van de kleding die ik allang niet meer droeg of waarvan de kleur of het model niet zo goed bij mij pasten.
Aan het einde van de sessie had ik een aantal “capsules” met kleding die bij elkaar past qua kleur en stijl. “

Yvonne Verhulsdonk-Portretfotograaf