Personal Shop Event

Personal Shop Event

Vind je het moeilijk om te bepalen of een kledingstuk je goed staat en is winkelen daarom niet je favoriete bezigheid? Of ben je benieuwd welke stijlvolle kledingcombinaties je kan maken met de trendkleuren en stijl dit najaar? Trakteer jezelf in deze bizarre tijd op een leuk shop moment in een private ruime setting (we houden ons aan de RIVM maatregelen).

Op vrijdag 6, zaterdag 7 of zondag 8 november nodig ik mijn klanten graag weer uit voor een GRATIS Personal Shop Event, wat ik organiseer met mijn collega Angela! Tijdens het Personal Shop Event helpen we je met het samenstellen en combineren van een perfecte outfit voor je winter- en feestgarderobe. We zien direct of een kledingstuk je staat, waardoor je doelgericht en efficiënt je outfit bij elkaar shopt.

Hoe je de trendkleuren goed combineert, vertel ik je graag op de dag zelf tijdens jouw personal shopping advies!
De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten (34 t/m 46) en prijsklassen. Er zijn ook bijpassende Mouwz en tassen van Tastoo.
Meld je hieronder snel aan, want vol = vol. Neem je gezellig iemand mee?

AANMELDEN PERSONAL SHOP EVENT

Tips:
• Neem eventueel jouw persoonlijke kleurenwaaier mee
• Geef jouw make-up bestelling vóór maandag 2 november door dan zorg ik ervoor dat deze voor je klaar ligt


“Mirjam heeft mij op een hele professionele en leuke manier geholpen bij mijn kleur en kledingadvies. Ook het personal shoppen was een groot succes.
Echt een aanrader voor jezelf of als cadeau voor iemand.”

Mirjam Raber-Yogadocent

Wil jij meer informatie over deze workshops of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.