Kleurcoaching

Laat zien wie je bent

Jouw kleurkeuze zegt veel over jou. Zonder dat je dat doorhebt, beïnvloedt kleur je gedrag, hoe je je voelt en hoe anderen op je reageren. Kleur kan daarom een subtiele rol spelen in het doorvoeren van belangrijke veranderingen in je leven.

Kleurcoaching leert je de taal van kleur te begrijpen, zodat jij weet hoe je kleur kunt inzetten om je doelen te bereiken en persoonlijke groei te stimuleren.

Heb je vragen over kleurcoaching of wil je een afspraak maken? Neem contact met op met Kleurkeuze.

“Wetend dat kleur je stemming en hoe je overkomt kan beïnvloeden, was ik erg benieuwd naar hoe kleur mij kan helpen bij het bereiken van doelen.
Een onderdeel ervan was het nagaan van welke kleur je in welke periode van je leven droeg.
Erg inzichtelijk, een eyeopener! Het maakt weer duidelijk wat de impact van kleur is en wat het voor je kan doen. Mirjam heeft mij dat op een heel prettige manier duidelijk gemaakt! “

Liesbeth Feilzer-Interne Begeleider BO

Kleurkeuze geeft kleurcoaching volgens de Colour Comfort methode van Thelma van der Werff. Deze methode ziet kleur als een taal dat informatie communiceert. Aan de hand van verschillende kleuren maken we een soort tijdslijn van belangrijke gebeurtenissen uit jouw leven. Dit geeft inzicht in jouzelf en jouw persoonlijke groei.

Vervolgens krijg je, passend bij jouw tijdslijn en doelstellingen, kleuradvies. Deze adviezen verwerkt Kleurkeuze in een kleurcoachingsrapport dat je na afloop mee naar huis krijgt, zodat je alles nog eens kunt nalezen.

Colour Comfort methode

Hoe ziet een kleurcoaching sessie eruit?

• We kijken wanneer je gestopt en gestart bent met het dragen van een bepaalde kleur in een bepaalde periode in je leven of na een gebeurtenis en wat voor impact dat nu nog kan hebben.
• Je leert over de overeenkomsten van de kleuren die je regelmatig draagt en jouw persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen.
• Ik laat je de invloed zien en wat je uitstraalt wanneer je een bepaalde kleur vaker dan gemiddeld draagt. Dit kan informatie geven over jouw valkuilen en overlevingsstrategieën.
• Je ontvangt kleuradvies over het toevoegen van de ontbrekende kleuren in je leven, waar ze voor staan en wat ze specifiek kunnen betekenen voor jouw persoonlijke groeiproces en je gewenste doelen in het leven.
• We kijken naar wat het voor jou kan betekenen als je bepaalde kleuren vermindert om meer balans en innerlijke rust te krijgen.
• Je krijgt inzicht en informatie wat de kleuren voor je betekenen en kunnen helpen wanneer je verandering wilt in je leven.

Kleurcoaching als onderdeel van imago coaching

Bij Kleurkeuze bieden wij 3 Imago Coaching trajecten; PASSION, POWER en AMBITION. In het Imago Coaching maandtraject “PASSION” gaan we aan de slag met de Colour Comfort methode. Daarin word je je bewust van de betekenissen en eigenschappen van kleuren. Voor meer informatie zie imago coaching.
Wil jij meer informatie over kleurcoaching of wil je een afspraak maken? Neem contact op met Kleurkeuze.

“Mirjam heeft een X-factor als het gaat om persoonlijkheid en passie.
Mirjam weet je alles te vertellen over wat kleur voor je kan betekenen.
Maar ook werken aan je imago en personal branding is iets wat je samen met haar kan oppakken.
Ik raad Kleurkeuze absoluut aan!”

Liza Roskam-Eigenaar Socializious