KLEURANALYSE
Heb je een huid met een warme ondertoon en draag je kleding in koele kleuren, dan zal dat ‘vloeken’met je huidkleur. Hierdoor kan je er flets, kleurloos en soms zelfs ziekelijk uitzien. Om dit te voorkomen is het erg belangrijk om kleuren te dragen die in harmonie zijn met je huidskleur. Dit geeft je niet alleen een stralende en gezonde huidskleur, maar hierdoor vallen ook rimpels en onregelmatigheden veel minder op.

Een kleurenanaliste kijkt naar de koele (blauwe) of warme (gele) ondertoon in de huid-, oog- en haarkleur, die wordt gevormd door de 3 kleurpigmenten: melanine, hemoglobine en caroteen. Iedereen heeft een andere samenstelling van die pigmenten. Daardoor zal bijvoorbeeld een bordeauxrood je fantastisch staan en een felrood juist heel flets. Bij een ander kan dat juist andersom zijn. Dat verschilt dus echt van persoon tot persoon.

De kleuren die je draagt bepalen of de aandacht naar jou gaat, of naar je kleding.
Draag je kleuren die minder goed bij je passen, dan krijg je in het gunstigste geval complimenten over wat je aanhebt. Draag je kleuren die in harmonie zijn met de kleur van je huid, haar en ogen, dan wordt jouw persoonlijkheid onderstreept. En zul je vaak van anderen te horen krijgen dat je er goed uitziet.

KleurKeuze Image Consulting
Mirjam Bach - Nic. Maesstraat 83 hs, 1071 PS Amsterdam